Gespot

Site gespot: Kortingkorting.nl

0

Kortingkorting.nl biedt dagelijks een overzicht van de nieuwste aanbiedingen. Via de mobiele site zijn de actuele prijzen ook snel in de winkel via je mobiele telefoon op te vragen. Dat kan handig zijn bij het afdingen. Top of flop?

Waarom Kortingkorting.nl?
“Veel webshops hebben dagelijks aanbiedingen. Het kost veel tijd om alle websites langs te gaan op zoek naar nieuwe aanbiedingen. Daarom heb ik Kortingkorting.nl opgezet om zo een actueel overzicht te hebben van alle aanbiedingen.”

Wat doet Kortingkorting.nl?
Kortingkorting.nl biedt dagelijks een overzicht van de nieuwste aanbiedingen. De presentatie is gemakkelijk gehouden door alleen een afbeelding met prijs te tonen, daardoor weet je met één blik of er wat voor je bij zit.
Inmiddels is er een flinke productdatabase opgebouwd. Daarom heb ik nu een mobiele versie gelanceerd waar je met je mobiele telefoon prijzen van producten kunnen opvragen. Sta je bijvoorbeeld in een winkel, dan kun je altijd de prijzen van andere winkels erbij pakken door op je telefoon een zoekwoord of productcode in te voeren. Je kunt dan besluiten of je het product neemt of niet, eventueel is er wat van de prijs af te praten.”

Hoe werkt Kortingkorting.nl?
“Aanbiedingpagina’s van webshops worden dagelijks meerdere malen gescand op nieuwe aanbiedingen. Deze worden dagelijks gepresenteerd op de voorpagina, elke datum krijgt een eigen pagina waardoor ook oude aanbiedingen terug te vinden zijn. Dit hele proces gaat volledige automatisch. Zoveel mogelijk producten worden aan affiliate systemen gekoppeld om zo op basis van cost-per-sale inkomsten te genereren.”

Wie maakt Kortingkorting.nl?
Kortingkorting.nl is een individueel initiatief van Wout Hoeve.