Radionomy: Gratis je eigen radiostation

logo radioMaak gemakkelijk je eigen radiozender. Een gesprek met Ben Rogmans over Radionomy.

Wat doet de applicatie?

“Op Radionomy kan iedereen gratis een eigen online radiostation beginnen, voor zijn of haar community. Radionomy betaalt alles en biedt een open content database: radiomakers kunnen dus naar hartenlust muziek, radioshows en nieuwsbulletins in hun eigen radiozender programmeren. Nederlandstalige radiostations kunnen bijvoorbeeld gratis gebruik maken van de nieuwsbulletins van Novum.

Natuurlijk zijn radiomakers niet beperkt tot deze database. Ze kunnen al hun muziek, podcasts en jingles op hun radiozender laten horen. Radionomy financiert dit door af en toe reclame uit te zenden, met een maximum van vier minuten per uur. Vanwege de muziekrechten en de streamingkosten is het normaal gesproken erg duur om een eigen webradio op internet te hebben; Radionomy biedt daarom als eerste de oplossing.”

screen radio

Waarom deze applicatie?

“Er bestaan op internet wel applicaties die het ook mogelijk maken om je eigen webradio te creëren, maar die zijn voorbehouden aan professionals of bijzonder ervaren amateurs. Bovendien komen er dan nog streamingkosten bij kijken en muziekrechten moeten afgedragen worden; die kosten kunnen flink oplopen. Radionomy is dus gratis, maar we proberen ook om het zo makkelijk mogelijk te maken. Binnen een paar minuten heb je een eigen radiostation opgezet.”

Hoe werkt de applicatie?

“Je maakt eerst een profiel van je radio aan: je bedenkt een goede naam, je kiest muziekstijlen, uploadt een logo, enzovoort. Vervolgens download je onze software, de ‘Radio Manager’, waarmee je de radio programmeert. Je importeert muziekstijlen uit onze bibliotheek, uploadt eventueel je eigen favoriete muziek en jingles, etc. Met de Radio Manager maak je een planning voor 30 dagen en die wordt uitgezonden. Iedereen kan naar je radio luisteren via je profiel op onze website, maar je kunt de player natuurlijk ook exporteren naar je eigen website, blog, etc. We ontwikkelen op het moment een iPhone applicatie en verbeteren onze positie op sociale netwerken.”

screen radio2

Wat zijn de facts?

“Sinds juni zijn we uit de bèta-versie, dat was met een gesloten groep radiomakers. Sindsdien zijn we in Frankrijk en België heel snel populair geworden, in Frankrijk zijn we zelfs al de tweede streamingwebsite. Op dit moment zijn er meer dan 3.500 radiozenders op ons platform te vinden en daar wordt dagelijks meer dan 100.000 uur naar geluisterd. Sinds vorige maand richten we ons ook op Nederland en we verwachten voor januari meer dan 750 radio’s aan te sluiten.”

Wie maakt de applicatie?

Radionomy bestaat uit een team van 9 mensen en we zijn gevestigd in Brussel. Het bedrijf is door 4 Belgische ondernemers opgericht en ze hebben mij erbij betrokken om het Nederlandse publiek met Radionomy kennis te laten maken.”

Redactie gespot

Heb je een interessant onderwerp voor Gespot? Ben je bezig met de lancering van een nieuwe site, de introductie van een nieuwe mobile app of komt er een tablet app aan? Meld je initiatief dan aan bij Gespot!

Reacties

 1. Ik kan me helemaal aansluiten bij het bovenstaande verhaal. Radionomy is voor de beginnende radiomaker zeer makkelijk te begrijpen.
  Met het maken van eigen jingles is profesionele uitzending maken een stap dichterbij gekomen.
  The Jukebox (http://www.radionomy.com/the-jukebox)
   

 2. Radio ogame is ook 1 van de zenders op radionomy.
  Als dj kan ik ook zegen dat het systeem zo is ontworpen dat elke leek op dit gebied met een beetje geduld een leuke station kan opzetten. Ik heb al heel wat jaren ervaring met het maken van radio maar zo simpel als dit kan bijna niet makkelijker

  1. ik wil heel graag muziek streamen maar daar wil ik graag hulp bij wie kan mij helpen

   1. een mooi verhaal, maar vind je de download.
    lees wel over radio manger, een link ervan was ook fijn geweest.
    heb jaren geleden via radio nomy gedraaid gehad.
    toen werd het ineens veranderd in verband dat buma-stemra en sena te duur waren in Nederland voor Radio Nomy!! en er is een hoop veranderd merk ik.

 3. Een maand geleden begonnen bij Radionomy en het bevalt me prima.De gratis software die je moet installeren op je pc/laptop is zeer eenvoudig te gebruiken.Je kan al zeer snel beginnen met jouw internet radio uitzending en vanaf begin volgend jaar is een live uitzending ook mogelijk.
  Je bepaalt in feite zelf wat er op jouw muziek zender wordt gedraaid en ieder uur als je wilt is het mogelijk dat er een nieuwsuitzending is. Het kost allemaal niets en de rechten voor de artiesten worden betaald door Radionomy.
  Dus je hoeft niets te vrezen voor Buma/stemra.

  1. hoe moet ik die software verkrijgen

  2. Radiomylovemusic |

   Kan je bij Radionomy ook via de SAM muziek laten draaien, dan is die 30 dagen planning toch niet nodig. zijn er mensen die kunnen helpen hiermee.

 4. Ee perfecte oplossing als je een eigen radio-station op internet wil beginnen. Wij zijn zelf een aantal maanden geleden begonnen met een aantal radiostations via Radionomy en het bevalt ons uitstekend.ook de luisteraars weten ons ondertussen goed te vinden. De makkelijke software, goede support, prima fora en Radionomy zorgt voor alle rechten zodat je niet voor de hoge Buma/Stemra kosten komt te staan. Je bent geheel vrij in wat voor station je wil beginnen en hebt daarbij ook nog de keuze om gebruik te maken van de Radionomy muziek database en je kan je aansluiten bij diverse rubrieken zodat je de luisteraars ook van het nieuws kan voorzien via Novum. Een perfecte oplossing…… Radionomy.
  Danceline FM http://www.danceline-fm.nl  Nederlands Best  http://nederlands-best.110mb.com  Rhythm FM http://rhythm-fm.110mb.com

 5. Everybody wants to be a DJ…

 6. Jammer maar met mijn macIbook val ik uit de boort: de soft&so draait alleen op microsoft. Doodzonde

 7. @gerrit six
  De software die we nu ter beschikking stellen werkt inderdaad alleen nog op Windows. Dit besturingssysteem heeft namelijk grofweg 93% marktaandeel, dus wilden we hier als eerste onze software voor bouwen. We werken er aan om voor elk operating systeem toegankelijk te zijn, dus ook met je MacBook kun je in de toekomst gebruik maken van Radionomy.

 8. De perfecte oplossing voor mensen zoal ik die al heel hun leven radio hebben gemaak sinds 1989 en gestopt in 2007.
  Maar toch het is en blijft een microbe en nu ik deze kans heb het via deze weg te doen zijn alvast een maand geleden terug begonnen op http://radionomy.com/partyzone.aspx
  En heel belangrijk kosteloos heel tof radionomy.
  Groetjes Partyzone (Dj Emile)

 9. wij zijn zeer ingenomen met de mogelijkheid die radionomy ons bied om radio te maken op een zeer hoog niveua,vergeleken met andere providers die gratis stream ruimte aanbieden steeke radionomy hier met kop en schouders boven uit.en geheel gratis geen gedoe meer met buma stemra rechten .Kortom de mensen achter radionomy ontzettend bedankt voor deze service.

 10. ik ga het ook probeeren alles zit er goed uit en met de reacties ziet het ook wel goed ik ga het echt probeeren
   

 11. Hallo Micha,
  Zeker doen als u het ziet zitten om radio te maken ik wens je veel succes toe en vele fans en luisteraars.
  Groetjes Partyzone (Dj Emile)
  http://www.radionomy.com/partyzone.aspx

 12. Zeker weten Emile, als je graag plaatjes draait dan zeker doen.
  Ik hoop dat Radionomy met deze formule nog heel lang zal draaien en veel succes zal hebben.
  Een zeer tevreden gebruiken.
   
  Groetjes Hitradio Liberty Weert (Dj Ron)
  http://www.libertymen.eu

 13. Het zit in het bloed en eens de microbe geraak je er wel nooit meer vanaf Micha.
  Ik hoop van u dan nog iets te horen laat het maar weten op mijn radio (ik zoek ook nog fans)
  Groetjes Partyzone (Dj Emile)
  http://www.radionomy.com/partyzone

 14. Ben van jongs af aan altijd al bezig geweest met radio (maken). In het verleden nog op de FM en later via Internet. Op de 1 of andere manier kun je als dit je hobby is er ook niet meer buiten.
  Dat het binnenkort ook mogelijk is live te kunnen streamen is ook helemaal super, voordat ik Radionomy ontdekte maakte ik met grote regelmaat radioprogramma’s en dit zou ik graag weer doen.
  Radionomy is echt een supervinding.
  Groetjes van de makers van StudioPL (http://www.studiopl.nl)

 15. Voor iemand die altijd een radiozender wilde beginnen/hebben is dit DE uitkomst! Geweldig. Ik ben sinds 29/11/09 “on air” en zeer tevreden! QS Radio “where the Beat never stops!” Shout out to Radionomy!
  Groet, Giel

 16. En waneer kan je live zenden  en kan je dan ook plaatjes aankondigen ?

 17. Kom je ook even gezellige nummers luisteren op:http://www.radionomy.com/ColourRadio !Laat een gezellig berichtje achter!!!

 18. Ben nu n dag of 3 actief op radionomy, middels testuitzendingen.
  GEEN online support, geen mogelijkheid tot contact met beheerders/makers via tel. of schriftelijk.
  In bezit van goede pc, juiste software, juiste handleiding, veel geduld, enz……
  De shit leidt een eigen leven, schijnbaar !
  Daar komt bij : Ik heb mij op radionomy reeds in okt. of nov. 2009 aangemeld en geprobeerd
  de RadioManager te downloaden. Lukte niet. Mailtje gestuurd.
  Vorige week antwoord gehad : “…u heeft uw station nog niet geactiveerd…”
  Heb ik in t Grieks geschreven ?…..
  Uiteindelijk, 12-01 jl. de boel geactiveerd, maar helaas klopt r helemaal niks van !!
  Ik begrijp hun commerciële idee achter Radionomy, :
  Onze adverteerders op zo veel mogelijk zenders, GRATIS !
  Vandaag weer een om uitleg vragend mailtje gestuurd.
  Zal rond maart, april wel antwoord krijgen….
  Radionomy : ik ga mijn eigen stream huren ! En n “boekje opendoen”……

 19. Geen probleem gehad met het installeren van radiomanager, werkt nog steeds prima.
  Er zijn soms wel storingen maar daar wordt meestal zo snel mogelijk opgelost.Er is op zich een prima support op het forum, je hebt tenslotte de radiomanager kunnen installeren. Waar lag het aan?
  Dus die opmerkingen van jou zijn nogal overdreven.

  1. ik heb radio manager geïnstalleerd, maar ik kan geen management vinden om aan te klikken, ik kan dus geen IP en poort nummer vinden, om te draaien via de sam, vreemd

 20. Hallo Hitradio Liberty,
  Ben ik u ook niet tegengekomen op het zgn. forum van Radionomy ?
  Met uitsluitend lovende kritiek ?
  Wordt u betaald door Rogmans, De Pers, en/of Wegener ?….
  Oh ja, : 80’s en 90’s hits…. : die hadden we nog niet !…

 21. Grof taal gebruik is niet welkom op Radionomy forum.
  Nee ik wordt niet betaald door wie dan ook maar ik ben een tevreden gebruiker en ik doe het voor mijn hobby en dat mag ook eens gezegt worden.
   
  Er zijn zo veel internet radio zenders en dan is het moeilijk om iets aparts te brengen.Ik werwacht niet dat jij iets bijzonders brengt met jouw station.
   

 22. @S.P. Dat alles niet van een leien dakje loopt das normaal maar hier zo maar beweren dat er geen support zou zijn voor eventuele problemen op radionomy forum dit vind ik er wel een beetje over. Natuurlijk zullen er velen zijn die er zullen aan beginnen maar begin dan eerst met RTFM (read the fucking manual) en als je er dan niet uit komt kom je naar het forum en stel dan uw vraag, als het een probleem is wat ze al zijn tegen gekomen gaat het vrij vlug vind ikzelf om een antwoord te krijgen. als het een probleem is wat ze nog niet zijn tegen gekomen kan het soms iets langer duren is ook normaal. Maar voor je kritiek geeft kijk eerst eens in eigen boezem en denk bij uzelf wat doe ik verkeerd en nog eens RTFM lezen en klaag dan als er een reden voor is. Of moeten ze bij RM ook uw platen kiezen en uw jingles plaatsen zodat ge zelf niets hoeft te doen of wat? Probeer zelf eens iets uit of is dit te lastig of te moeilijk, ja natuurlijk is het veel makelijker de schuld bij een ander te leggen hé 😉

 23. Ja S.P. van edicypages.com ik zie dat je niet echt een serieus man bent maar iemand die te veel praat en niets waard maakt.
  jammer dat je een organisatie negatief maakt terwijl het probleem bij jou ligt en zelf niet geholpen wilt worden.

 24. Sinds begin januari ben ik via radionomy gestart met Radio 753. Wij draaien de beste Wij draaien Dance, Disco, Reggae en soul hits. Elk uur krijg je ook het nieuws uit binnen en buitenland verzorgt door het persagentschap Belgie. Natuurlijk geeft Radio 753 ook een eigen website http://radio753.jouwweb.nl. Ook kan je ons terug vinden op http://radio753.hyves.nl/ waar je lid kan worden van ons radiostation.

 25. wij houden van nederlands

 26. Misschien kan de redactie het verhaal bijstellen. Gratis radio is aleen weggelegd in de nabije toekomst voor stations die per dag meer dan 130 luisteruren opbrengen. Wie mee wil blijven doen mag alle kosten zelf ophoesten.

 27. Ik wil ook een radio maken, maar allereerst zou ik graag hebben dat iemand, die al een Radionomy heeft, mij kan bevestigen dat het ALTIJD GRATIS is.
  😛

 28. @Johan
  denk 2x Na, Enkel radionomy heeft het recht de overeenkomst aan te passen, en zonder overleg.
  als u dan een mening durft te schrijven op het forum dan krijg je een ban of een bericht dat het moet gedaan zijn.
  let ook op voor de zo-gezegde andere gebruikers op het forum niet iedereen is eigenlijk wie hij zegt of waarvan je denkt te zijn, 1 persoon kan verschillende namen hebben.

 29. @Johan
  Ik ben ruim 1 jaar actief op Radionomy en ondervindt geen enkel probleem. Wij hebben nu ook als Beta-tester de LIVE functie ontvangen en de support is perfect te noemen. Natuurlijk zijn er overal wel eens kleine probleempjes maar bij Radionomy is nu zlles zo in goede banen geleid dat je er perfect te recht kan om je station te beginnen.

  @Jantje
  Tja uit je opmaak van je tekst kan ik afleiden dat je helaas een andere mening c.q ervaring is toegedaan.Dat is jammer dat het bij jou zo gelopen is maar ik ben zeer tevreden over Radionomy en haar support.Dat er personen op het forum met meerdere identiteiten zijn is mij niet opgevallen en ik heb al een paar radio-collega’s ontmoet via andere wegen dus heb vindt het een klein beetje vreemd dat jou een andere mening is toegedaan.

 30. @NL best
  Ik ben eens benieuwd hoe lang het gaat duren eer de anderen van radionomy hier gaan reageren, om toch maar de indruk te geven dat het allemaal wel mee valt met de problemen bij radionomy.

 31. @ Jantje
  Jammer dat jij helaas een negatef beeld hebt gekregen. Ik heb zelf geen enkele binding met Radionomy alleen dat ik via deze instelling mijn hobby kan uitoefenen en dat bevalt mij prima. Jammer dat jij voor onze Zuider Buren een ander idee hebt gekregen. Ik ben als Nederlandse gebruiker zeer tevreden en dat is puur mijn persoonlijke mening.I rest my case.

 32. PERSBERICHT:

  Radionomy heeft internetradio vandaag leuker en completer dan ooit gemaakt door een nieuwe website te lanceren. Radionomy is inmiddels het grootste online radioplatform van Europa.

  Op Radionomy is muziek in 170 verschillende genres te vinden. De navigatie en zoekmachine zijn daarom belangrijk en sterk verbeterd, zodat je het radiostation dat bij je past makkelijk en snel vindt. Je kunt samen met vrienden luisteren via sociale netwerken en je kunt met presentatoren en andere luisteraars discussieren. Als je leuke, nieuwe muziek hoort kun je direct op de website meer informatie vinden over de artiest en de track aanschaffen via iTunes of Amazon. Login met je Facebook account en voeg radio’s met één klik aan je favorieten toe. Internetradio is meer dan goed geluid; het is een beleving die compleet wordt met Radionomy.

  Er zenden momenteel 3.000 radiozenders uit via het platform die samen 9.000.000 uur per maand beluisterd worden. Radionomy is een Belgisch initiatief en gevestigd in Brussel.

 33. Ik en mijn maat wilden ook eigenlijk radio aan maken… bij radionomy wij moeten er voor inloggen. Alleen dan is de probleem we kunnen niet inloggen terwijl de E-mail en de wachtwoord enzovoort allemaal kloppen. Toch kunnen wij niet aanmelden en krijgen wij melding van ‘Ooops! E-mail/wachtwoord combinatie klopt niet’.. en dat snappen wij dus niet..

  Kan 1 van jullie ons uitleggen hoe dat kan of ons info geven wat wij moeten doen?

  Ik dank jullie er vriendelijk voor
  Met vriendelijk groeten
  Niels Wever en Roy Brokman

 34. @ Niels,

  Meld je even aan op het forum van Radionomy daar kunnen de Mods je misschien helpen. Hier kijken ze niet zoveel.

  http://forum.radionomy.com

  Suc6
  Rene de Ruyter
  Radio NLBest
  Danceline-FM
  Lime Radio

 35. Doe het gwn via listen2myradio.com, volg de insructies, super makkelijk en je hebt ontvangst over je hele provincie.
  dit is de mijne: jkradio.listen2myradio.com

 36. Maar kun je ook praten op de radio, en niet alleen maar muziek af laten spelen?
  Hoor het graag!
  Groetjes, Hugo.

 37. Hallo Hugo.

  Ja kan ook praten via de radio maar daar voor moet je live draaien,
  Als jij goeie microfoon heb kun je tijdens jou live uitzending ook presenteren door te praten.

  Groetjes, Pop4live-Radio.

 38. Maar kun je dan via bijv. Sam-Broadcaster live uitzenden?.

 39. Ja natuurlijk je kunt via Sam-Broadcaster ook live uitzenden en ook via winamp.

  Maar nu is mijn vraag
  ben jij al lid van
  http://forum.radionomy.com/index.php?sid=5b6080422f2760ebdebdb8a275ef369e
  Want daar kunnen ze je gemakkelijk helpen dan hier
  op radionomy forum helpen de nederlandse moderators van radionomy en ook andere radio makers je echt goed mee..

  Een tip hoor 😉

 40. OhOke! Bedankt!
  Ik ga me snel registreren!
  Groetjes.

 41. Graag gedaan Hugo!

  Groet Pop4live-Radio!

 42. @Jantje
  Pas op ze zijn weer bezig niets is wat het lijkt.
  Er zijn er nog die hier een bericht krijgen en deze site opvolgen, ik heb nu wel het voordeel hier kunnen ze me niet bannen van RN.

 43. @Partyloca

  Waarom zou ze je bannen van RN?
  Als je misdraagt dan word je inderdaad gebant

  Wij gebruiken ook RN maar geen problemen.

  m.v.g Poplive-Radio

 44. Als jij vind dat een mening hebben over iets en dat het niet goed werkt en dit ook nog durft schrijven op het forum misdragen noemt?
  En nu we toch bezig zijn nu zelfs na meer dan een jaar werkt het nieuws nog steeds niet maar soit ik heb er gene last van.

 45. Neemt mij niet kwalijk!

  Maar waarom zouden ze je moeten bannen?

 46. Moet ik alle screen shots eens posten?

 47. Ik zou ze te belachelijk maken ik ben toen opekomen voor alle radio’s maar er zijn er die het vuil hebben gespeeld en achterbaks.
  Via email gegevens doorspelen om de dingen te kunnen aanklagen van de problemen die er waren en achteraf een mes in mijn rug steken en naar Ben R. een berichtje sturen dat het niet langer kan zijn zo op het forum zij die hier van weten en dit lezen die zouden beter niets meer zeggen.
  Bij deze mijn bijdrage of niet, maar wens me verder niet uit te spreken ik ben nu zeker op mijn gemak en ik laat het liever zo in de plaats van me uit te sloven voor iets zoals dit.
  Of beter zoals Ben R. ooit naar me schreef “dit is de eerste keer dat 8 minuten aan een mail besteed en ook de laatste keer”.

 48. Ik snap nu die hele toestand,

  het is niet leuk dat dit is gebeurt..
  Dat jij andere radio’s helpt en vervolgens vuil gespeeld word en achterbaks vind ik laf. Heb ik het goed of?

  Mag ik er op uit maken dat jij bent geblokkeerd op RN?
  En wat zou jij vervolgens gedaan moeten hebben?

  Bedoel radio’s helpen is toch goed?

 49. Het enige wat ik gedaan heb is het aanklagen van problemen die maar niet opgelost werden op het forum en ik wist al dat er een mail ging komen van Ben R. met mijn onstlag daarom heb ik de eer aan mezelf gehouden.
  Op 20-03-2010 13:03u mijn ontslag ingediend:
  link: http://www.partyloca.be/images/20100320.13-03u zend opzeg radionomy.JPG

  En dan pas op 20-03-2010 14.31u een mail gekregen van Ben R. met mijn ontslag:
  link: http://www.partyloca.be/images/20100320.14-31u ontv. opzeg radionomy.JPG

  En dan zijn ze nog fier op het forum dat zij mijn ontslag hebben gegeven en dat beweren ze dan ook nog aan die achterbakse radiomakers die het mes in mijn rug hebben gestoken.
  zo ik heb eens even in mijn archief gaan snuffelen als bewijs dat ik wel degelijk alles opslaag.

 50. Erg vervelend deze toestand.. Ik heb die link bekeken en dacht van hmmm raar! Dat jij andere radio’s helpt en dat anderen mes in jou rug steken. Bedoel neem van mijn mening uit dat vind ik erg laf.

  Wat doe jij verder? Ben jij andere radio gestart of niet?

  Ik vind wat ik lees beetje overdreven, gemeen gedoe maar goed dat zijn mijn mening. Jij zou goed kwaad moeten zijn geweest of niet? :-)

 51. Toen we maar dat is relatief hé het leven is meer dan alleen radio maken wat me het meeste stoorde dat ze eenzijdig de overeenkomst kunnen wijzigen en verder doen ze wat ze niet laten kunnen.
  Ondertussen heb ik ook de afbeeldingen verwijderd sinds RN ben ik kampioen geworden om alles veilig op te slaan en screen shots te maken das de enige ziekte die ik er van heb over gehouden maar das een goeie eigenschap dan mogen zij nog iets veranderen dan heb je het zeker dubbel.
  Wat ik de dag van vandaag zoal doe dat is iets wat ik weet en jij niet er zijn er hier nog die mee lezen 😉 zelfs in privé zou ik het u niet vertellen das ook iets wat ik geleerd heb bij RN niets is wat het lijkt te zijn.

  Groetjes Emile (alias PartyLoca)

 52. PS: Ik was toen razend kwaad

 53. Daar ben ik erg met u eens 😉

  En dat geloof ik best dat jij toen razend kwaad was.

  Groetjes Niels (Pop4live-Radio)

 54. Hallo,
  Ik stel zelfs vast dat ze de oude namen van radio’s nog door linken naar misschien voor hun belangrijke radio’s.
  Probeer maar: http://listen.radionomy.com/partyloca

  Is dit dan wel volgens de regels van SABAM?
  Ik ga eens navraag doen of ik geen misbruik kan inroepen of iets dergelijks aan mijn advocaat want ik heb een patent op deze naam normaal zou je verwachten dat je een error zou krijgen als je mijn naam zou ingeven?

 55. Hallo,

  Ik heb jou link beluistert en hoor inderdaad muziek er uit komen.

  En ik weet niet als dit wel volgende re regels van SABAM is.

 56. Bestaat ook de mogelijkheid zelf liedjes aan te kondigen, interviews te houden etc?

 57. @ Soundcreator

  Dat is mogelijk ja als jij live functie hebt en live draait dan is het mogelijk om zelf lidjes aan te kondigen, en interviews te houden.

  Mag ik jou om gunst vragen het is misschien beter dat jij
  hier gaat registeren.. Dit een forum waar de moderators van radionomy vaker op zijn en sneller antwoord op jou vraag geven.
  Moderators van radionomy kijken niet zo veel hier op.
  http://forum.radionomy.com/index.php?sid=87c6e5fdc661f9f1f7ff10ee3e25b61e

  m.v.g Niels – Pop4live-Radio

 58. Doe het gwn bij ustream.com, super makkelijk, je hebt alleen wel een webcam nodig, maar die hoef je niet te gebruiken. (je moet niet gaan zitten klooien met winamp enzo) dit is de mijne: http://www.jkradio.nl
  als je nog vragen hebt, mail me: joris@jkradio.nl (ik ben 12 jr.)

 59. PartLoca
  Dat verbannen lag toch wel aan jou, i.p.v. van zogenaamd kleine radio stations helpen probeerde je Radionomy kapot te maken incl. de kleine stations.

  Je verteld niet alles.

 60. @John
  Het bannen op het forum was een gevolg van mijn kritiek die ik gaf over de werking van radionomy en merendeel op het feit dat ze eenzijdig de overeenkomst hadden gewijzigd waarmee ik en ieder ander akkoord waren gegaan bij het starten van een radio.
  Volgens mij is een overeenkomst enkel te wijzigen als bijde partijen akkoord gaan met deze maar 1 ding heb ik geleerd uit deze dat ik geen vertrouwen meer heb in iets wat niet op papier staat en dat zouden beter alle radio’s vragen bij een nieuwe start via radionomy dan zijn de gevolgen minder frustrerend en bepaald het gerecht of er iets niet klopt.
  Je bewering dat ik niet alles zou vertellen door jou klopt langs geen kanten ik heb zelfs hier kopies geplaatst en de kans gegeven deze te lezen aan de bezoekers hier maar heb ze achteraf verwijderd

 61. @John (vervolg)dat verwijderen heb ik ook gedaan omdat ik ook nog kompassie heb met de radio’s die wel nog werken via radionomy niet meer of niet minder.
  Er zijn natuurlijk mensen van radionomy die beweren dat ik alles kapot wou maken en ja zelfs gewone radiomakers die achter mijn gat interne berichten hebben gezonden naar een bepaalde moderator om me van het forum te gooien waarvan kopies wie wat waneer enz…
  Het spijtige is dan dat een bepaalde mod er ook nog naar luistert en het meteen toe past niet wetende dat die persoon (radio) privé mails naar me stuurd om het systeem te kunnen omzeilen enz enz enz…
  Maar verder laat ik het aan u over en hoop ik voor u het beste ik heb toen het vertrouwen gekregen van bepaalde mensen op RN en deze namen zal ik nooit geven zo simpel is hetde groetjes

 62. PS ik zou hier eens lezen hoe het in het begin was hoe ik reageerde dan kom je zelf wel tot een bepaalde vaststelling?

 63. @PartyLoca, waarom zoveel haat? Laat het rusten want je bereikt er niets mee. Denk aan je gezondheid.

 64. Haat is nog zacht uitgedrukt, en ik heb de gewoonte als er iets gevraagt word om te antwoorden uit beleefdheid.
  Ik zal het zeker niet aan men hart laten komen Peter maar recht is recht en scheef is scheef en dat geld voor alles wat ik doe of zeg.

  Mensen zijn mijn vrienden, als die vrienden mensen blijven.

 65. Ik zeg maar zo, maak je niet zo druk en geniet van het leven want het is zo voorbij voordat je het weet.

 66. ik weet niet hoe je een acount aanmaakt

 67. ik wil eigenradio maar ik vul mijn geboorte datum in 22/4/1997 maar dan staat er ongeldige geboorte datum wat nu

 68. Hoe maak je nou live-uitzendingen,wie kan me dat uitleggen.

 69. Mika (Dj Dresslock) |

  Kan iemand er voor mij een aanmaken

 70. wat is een databese en wat moet ik invoeren als database ??? pleas help me.

  groetjes names radiojepper

 71. Ik zat bij een lokale omroep en zoek nu een alternatief.
  Nu is mijn vraag
  Is het ook mogelijk om gewoon van cd en lp’s te draaien?
  Ik draai graag vanuit mijn studio
  En dus ook graag live.
  Hoor graag een reactie

 72. hallo, ik heb gelezen op de site van RadioNomy dat het niet meer mogelijk was om in Nederland nog via RadioNomy internetradio te kunnen uitzenden ivm Buma/Sena wat nog al duur uit viel, het bericht was van 2012 of is dit achter haalt…

 73. hallo.
  ik wou een station met piratenmuziek beginnen is dat ook mogelijk en kan ik dan mijn eigen muziek ook draaien ben ik wel nieuwschierig na
  gr arie

 74. Hallo,

  Lijkt me erg leuk om te doen..
  Maar hoe zit het met de BUMA ?
  gr
  Chris

Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn met een * aangegeven.

Verschijnt je reactie niet, dan is deze mogelijk in de spam terechtgekomen. Mail ons dan even!