Bedrijven & Organisaties

Unieke samenwerking Adver-Online met Heel Nederland Werkt

Adver-Online

Arbeidsmarkt- en recruitment communicatiespecialist Adver-Online zet weer een stapje dichterbij werkzoekenden door een unieke, nieuwe samenwerking met Heel Nederland Werkt aan te gaan. De partijen slaan de handen ineen om in coronatijd zoveel mogelijk mensen aan hun droombaan te helpen. Heel Nederland Werkt werd gisteren door initiatiefnemer Rico Verhoeven gelanceerd tijdens de uitzending van Jinek. Momenteel heeft het vacatureplatform ruim 250.000 actuele vacatures online staan.

Jobfluencers bieden een zo groot mogelijk bereik

Heel Nederland Werkt richt zich op de steeds groter wordende groep werkzoekenden in Nederland. Het platform maakt op een unieke en nieuwe manier gebruik van de kracht van social media, namelijk met behulp van ‘jobfluencers’. Dit zijn influencers die middels social media en het bereik van hun kanalen vacatures zo breed mogelijk onder de aandacht brengen bij werkzoekenden. Momenteel wordt onder andere gewerkt met Kjeld Nuis, Soufiane Touzani en Ronnie Flex.

Nieuwe doelgroepen bereiken voor de arbeidsmarkt

Ook Adver-Online heeft sinds afgelopen jaar vol ingezet op nieuwe methoden van recruitment marketing om openstaande vacatures in de huidige arbeidsmarkt te helpen vervullen. Door de samenwerking aan te gaan met Heel Nederland Werkt, kan Adver-Online als allereerste bovengenoemde jobfluencers inzetten om nieuwe doelgroepen, waaronder Generatie Z, te bereiken. Een doorbraak ten opzichte van de traditionele wijze van recruitment marketing.

Hans van Rijnswoud (CEO Adver-Online) zegt hierover: “Deze unieke samenwerking stelt ons in staat het gat te verkleinen tussen arbeidsmarkt en kandidaat. Dat is toch wel heel bijzonder in een tijd waarin zoveel mensen door corona zonder werk komen te zitten of in de problemen raken.”

Over Adver-Online

Adver-Online Group is een toonaangevende business partner voor recruitment- en HR-vraagstukken. De groep werkt vanuit de twee labels Adver-Online en HROffice. Met meer dan 20 jaar ervaring en kennis van de arbeids- markt, biedt het bedrijf (technische) oplossingen en diensten voor efficiëntere recruitment- en HR-processen.

Dit bericht is geplaatst op ons open Business channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


Lees de Frankwatching-artikelen over Loopbaan.

0
0
0
0