Event B2B Marketing Forum 2017

Event - B2B Marketing Forum 2017

Het B2B Marketing forum 2017

Kasteel de Wittenburg
Landgoed de Wittenburg 1, 2244BV Wassenaar
SpotONvision
€ 598,00
0
0
0
0

Het B2B Marketing Forum van 2017 staat in het teken van hacking modern marketing. Dataverzameling en verwerking is sneller dan ooit! En daar profiteren klanten van. Maar we kunnen er ook met zijn allen van profiteren! Want wie wil er nu niet 24/7 een digitale connectie met hun klanten hebben? Zo ontstaat de mogelijkheid met korte experimenten, via digitale kanalen, je klantenbestand uit te breiden én meer business te halen uit je bestaande klanten.

Helaas blijven deze groeimogelijkheden voor de meeste bedrijven nu nog te vaak hangen bij een strategie. De vraag die daarom centraal staat is: hoe zet ik deze moderne strategie om naar directe actie? Het B2B Marketing forum 2017 hackt samen met jou de moderne marketing!

B2B marketing-, communicatie- en salesprofessionals komen op 16 maart bij elkaar voor een dag vol inspiratie en hands-on toepassingen in een uniek netwerk. Voor de 8ste keer bewijst B2B Marketing Forum vernieuwend te zijn: dit jaar wordt een middagprogramma verzorgd vol hands-on workshops. Zo wordt Modern Marketing ook voor jou direct inzetbaar en word jouw organisatie hack-waardig!

Volg B2B Marketing Forum ook op Twitter: https://twitter.com/b2bmktForum
Voor meer informatie over beschikbare tickets en ticketprijzen verwijzen we u graag door naar onze website!

Alle events