Bedrijfsnieuws

5PM en Studio Catwise aan de slag voor Fairphone

5PM en Studio Catwise

YouTube Strategy & Services bureau 5PM en videoproductie agency Studio Catwise gaan Fairphone helpen met het succesvol inzetten van YouTube. Het Amsterdamse bureau ontwikkelt onder andere een geïntegreerde YouTube-strategie en zorgt voor de optimalisatie van het bestaande YouTube-kanaal, met als doel: betere vindbaarheid en groei in organisch bereik in heel Europa. Studio Catwise gaat aan de slag met de data-gedreven content creatie, waaronder Engelstalige help-content voor de klanten van Fairphone. De samenwerking is inmiddels van start gegaan.

Ewa Skotnick, Head of Brand Fairphone: “We hebben met Fairphone in heel Europa al veel content creatie activiteiten ondernomen. Maar de next step is nu toch wel video en dan vooral YouTube. Die stap willen we meteen goed maken, en dat doen we in samenwerking met 5PM en Studio Catwise. Samen willen we ervoor zorgen dat onze klanten in heel Europa op een makkelijke manier antwoorden kunnen vinden op hun vragen rondom onze telefoon en de duurzame aspecten hiervan.”

Jelmer Wind, Co-founder 5PM: “We zijn inmiddels gestart met de YouTube-strategie voor Fairphone en hieruit kwam naar voren dat er veel potentie ligt op de help-laag voor klanten. Daarop zijn we voort gaan bouwen en voeren nu een data-gedreven analyse uit rondom de vragen van huidige en potentiele klanten van Fairphone. Aansluitend produceert Studio Catwise de Engelstalige help-content en kunnen de klanten van Fairphone straks alles op YouTube vinden over hun Fairphone-product.”

Fairphone
Fairphone zet zich als maatschappelijk betrokken onderneming in voor eerlijkere elektronica. De smartphonefabrikant zorgt voor een beter begrip tussen mensen en hun producten, en stimuleert gesprekken over wat “fair” nu echt betekent. Door een duurzamere smartphone te creëren, demonstreert Fairphone de eindeloze mogelijkheden voor een eerlijkere toekomst – voor iedereen.

5PM
5PM is een YouTube Strategy & Services Company voor Publishers (uitgevers) en Brand Publishers (merken). Door content beter te distribueren, optimaliseren en data-gedreven inzichten te geven, helpt 5PM klanten aan meer views, advertentieomzet, leads en conversie op YouTube. Het team bestaat uit de beste YouTube-experts. 5PM werkt nu o.a. voor AkzoNobel, Funda, GAMMA, Jacobs Douwe Egberts en NPO.

Studio Catwise
Studio Catwise produceert YouTube-geoptimaliseerde videocontent op basis van data en zoektrends. Algoritme-vriendelijke videocontent, geoptimaliseerd om long term hoog te ranken, views te scoren en watch time te genereren. Videocontent dat bijdraagt aan merkdoelstellingen van de klant en daadwerkelijk conversie realiseert. Studio Catwise is onderdeel van 5PM Group en werkt o.a. voor Amazon Prime Video, HP, KPN, Legends of Gaming en Pokerstars.

Meer informatie: https://www.fairphone.com/nl/ | www.team5pm.com | www.studiocatwise.com

Dit bericht is geplaatst op ons open community channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


Lees de Frankwatching-artikelen over Social media.

0
0
0
0