Startupnieuws

age+Archer versnelt Europese groei als onderdeel van Vistar Media

Sage+Archer

Sage+Archer versnelt Europese groei als onderdeel van Vistar Media. Het Nederlandse inkoopplatform voor digital out-of-home (DOOH) reclame treedt toe tot de Vistar Media organisatie, het internationale platform voor programmatic out-of-home technologie. Als onderdeel van Vistar Media wil Sage+Archer de uitbreiding naar andere Europese markten versnellen.

Sage+Archer, opgericht in 2019, telt 26 medewerkers verdeeld over 3 kantoren in Amsterdam, Hamburg en Londen. De eigenaren en medewerkers zullen blijven opereren als zelfstandige divisie binnen de organisatie van Vistar Media. Vistar Media, dat sinds 2012 programmatic inkoop- (DSP) en verkoop oplossingen (SSP) aanbiedt voor de DOOH markt, heeft een kantoor in de Verenigde Staten en is actief in APAC, Noord-Amerika en EMEA.

Sage+Archer is een toegankelijk platform voor mediabureaus en adverteerders om programmatic out-of-home advertenties in te kopen in heel Europa. “In korte tijd hebben wij een sterk team weten neer te zetten dat heeft geleid tot een super toegankelijk platform en goede connecties met media-eigenaren, data-providers, toonaangevende mediabureaus en adverteerders in heel Europa”, zegt Diederick Ubels, CEO en mede-oprichter van Sage+Archer. “Nu we het kapitaal, de organisatorische ondersteuning en het wereldwijde perspectief van Vistar hebben, kunnen we onze volgende groeifase inzetten.”

De huidige gebruikers van het platform, zoals Dentsu, OMG, Matterkind, Heineken en Coca-Cola Europacific Partners, blijven hetzelfde Sage+Archer platform gebruiken. Zij blijven gebruikmaken van de nauwe samenwerking die S+A heeft met alle digital out-of-home aanbieders (SSP’s) in Europa. Daarbovenop profiteren zij op korte termijn van nieuwe targeting en data-oplossingen, ontwikkeld door Vistar Media.

“Als ondernemer zag ik meteen dat het S+A-team iets speciaals heeft gebouwd”, zegt Michael Provenzano, CEO en medeoprichter van Vistar Media. “Door onze krachten te bundelen, hebben we nu een team van bureau- en merk experts om de volledige belofte van programmatic out-of-home – gelokaliseerd, meetbaar en geautomatiseerd – naar de Europese markt te brengen met snelheid en schaalbare ondersteuning.”

Dit bericht is geplaatst op ons open Business channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


Lees de Frankwatching-artikelen over Ondernemen.

0
0
0
0