Campagnes & Cases

Beerquay creëert online spot voor Beer in a Box adventskalender

Beerquay

Beer in a Box brengt voor het eerst in zijn lange bestaan een adventskalender met bier uit. In samenwerking met 24 verschillende brouwerijen uit Nederland belooft de kalender elke dag een nieuw bier, en een chocolaatje. Het bijzondere hieraan is dat deze bieren speciaal voor deze adventskalender gebrouwen zijn. Het zijn dus 24 unieke, eenmalige bieren die nergens anders verkrijgbaar zijn.

Wie is Beer in a Box
Beer in a Box is inmiddels een begrip in de bierwereld. Het merk brengt speciaalbier naar een breed publiek. Verpakt in een abonnement krijgen liefhebbers elke 2 maanden een doos met bier die gebaseerd is op hun eigen unieke smaak.

Voor het eerst adventskalender
Beer in a Box heeft nog niet eerder een adventskalender uitgebracht, maar heeft direct groots uitgepakt. De basis wordt gevormd door een traditionele kartonnen adventskalender met achter elk vakje een stukje chocolade. De adventskalender is bedacht, ontworpen en getekend door illustrator Paul Stellingwerf en doet denken aan de klassieke puzzels van Jan van Haasteren.

Naast de chocolade, bevat elk vakje in de adventskalender een QR-code die naar een filmpje over een brouwerij verwijst. Bovendien hoort bij elk vakje een uniek bier van diezelfde brouwerij. Zo krijgt de ontvanger 24 verschillende bieren voor zijn kiezen. Deze bieren zijn speciaal gebrouwen voor deze adventskalender en dus nog nooit eerder verkocht.

Brouwers
Brouwers die hun medewerking hebben verleend aan deze adventskalender zijn nationaal en internationaal gelauwerde brouwerijen uit Nederland. Zij hebben al hun kennis en kunde in deze nieuwe bieren gestopt. Door het exclusieve en unieke karakter van deze adventskalender is de oplage helaas maar beperkt.

Beerquay
Om de adventskalender een boost te geven heeft Beer in a Box beroep gedaan bij het passende (zelfs in de naam) Beerquay | Reclame. Beerquay | Reclame heeft de spot geschreven en geproduceerd. Daarbij was de opdracht om twee eerdere prijswinnaars te verwerken in de spot. Deze spot zal ingezet worden via alle online en sociale media, om vervolgens gedeeld worden met media partners en zal zich dienen en richten als een buzz-campaign onder de bierliefhebbers.

Accepteer cookies

Dit bericht is geplaatst op ons open Business channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


Lees de Frankwatching-artikelen over Alle artikelen of Campagnes.

0
0
0
0