Campagnes & Cases

Beerquay produceert campagne voor Dekker Pepper.

Beerquay

Dekker Pepper, de pepersaus fabrikant uit Zoetermeer bestaat sinds 2018 en heeft met behulp van Beerquay drie campagne platen geproduceerd om de Dekker Pepersauzen beter te promoten. Het uitzendmedium zal zich vooral afspelen op social media en moet de verbeelding van smaakexplosie communiceren. Het was een belangrijk onderdeel om zoveel mogelijk de ingrediënten te onthullen gezien er geen conserveringsmiddelen en andere onnatuurlijke bestanddelen in de sauzen zitten. Beerquay heeft samen met Dekker Pepper gekozen voor een spectaculair beeld met een luchtig statement.

Quote: Ignjat Miletic – Eigenaar, Beerquay:
“Dekker Pepper is, zoals Beerquay, nog een kleine speler op de markt. Reeds vanaf het begin ben ik van mening dat kleine ondernemingen elkaar kunnen steunen ter synergie. Helemaal in tijden als nu. Zo is Beerquay drie jaar geleden met, toen nog start-up, Watt Mobility gaan kijken welke mogelijkheden er waren om het merk Watt naar een hoger level te tillen. Het idee begon klein en met wat er voorhanden was. Resultaat middels marketing en een betere beleving van het merk: succesvolle verkoop in 5 Europese landen. Dit zelfde traject zou ik graag met Dekker Pepper willen evenaren. Pieter Dekker van Dekker Pepper heeft een duidelijke visie en geeft goede feedback, iets wat ik enorm kan waarderen. Dit zorgt voor een duidelijke en snelle communicatie en geeft extra commitment omdat wij dezelfde visie delen om verder te kunnen expanderen.”

Quote: Pieter Dekker – Eigenaar, Dekker Pepper:
”Het belangrijkste vind ik dat het merk op de juiste manier wordt neergezet en dat is iets dat Beerquay geweldig heeft gedaan. Juist ons onderscheidend vermogen is in de markt erg belangrijk en dat begrijpen ze als geen ander. Ze denken mee over wat goed past bij het merk en welke elementen juist wel of niet gebruikt moeten worden. Ze zijn niet bang om met suggesties te komen ook al wijken deze af van wat ik in mijn hoofd heb. En dat is goed want ondanks dat ik denk te weten wat goed is voor mijn merk heb ik gemerkt dat Beerquay een grote schat aan marktkennis en ervaring heeft die goed van pas komt. Hierdoor blijft de creativiteit stromen wat ten goede komt van de campagne en het merk en product op de juiste manier laat overkomen bij de klant. Met deze campagne hebben ze de essentie van de sauzen weten te pakken maar ook de look and feel was spot on.”

Beerquay richt zich op de always-on-marketing met een langetermijnfocus op het merk en combineert dit met marketingdoelstellingen voor een korte termijn performance. Doormiddel van variatie in het produceren en uitzetten van onder andere deze korte campagnes blijven Dekker Pepper en Beerquay investeren in het merk, de zichtbaarheid en content.

Dit bericht is geplaatst op ons open Business channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


Lees de Frankwatching-artikelen over Campagnes.

0
0
0
0