Bedrijven & Organisaties

BLEND360 neemt digital markting adviesbureau Engagement Factory over

Engagement Factory

BLEND360 (www.blend360.com), een toonaangevende dienstverlener in data science en talent solutions, neemt het Nederlandse digitale transformatie adviesbureau, Engagement Factory (www.engagementfactory.com) over. Engagement Factory is één van EMEA’s snelstgroeiende digitale transformatie adviesbureaus, gevestigd in Eindhoven. Met deze overname breidt BLEND360 haar dienstverlening uit naar EMEA en kan nu eenvoudig vanuit meerdere internationale locaties haar klanten nog beter ondersteunen.

Engagement Factory is gespecialiseerd in omnichannel strategie, digitale transformatie, conceptuele creaties/content en digitale marketing technologie. De dienstverlening wordt voortgezet onder de aangepaste merknaam Engagement Factory a BLEND360 company. Het management gaat rapporteren aan Ozgur Dogan, President & Co-Founder van BLEND360.

Naast het hoofdkantoor in Eindhoven heeft Engagement Factory kantoren in het Verenigd Koninkrijk, Zuid Afrika, Dubai en Zweden. Engagement Factory werkt voor nationale en internationale klanten zoals CZ, Kyocera, ETEX, Aramex, Dubai Property Group, Arrow Electronics en SSE OVO. Het huidige management team bestaande uit Jos Caelers, Pancras Pouw en Stuart Ormiston blijven leidinggeven over het bedrijf.

“Het management team van Engagement Factory is enthousiast om onderdeel te worden van BLEND360. Het Marketing en Sales landschap is aan het verschuiven naar een geïntegreerde toekomst, waarin data en technologie verweven moeten worden om merken te helpen met hun digitale transformatie. Als onderdeel van een grotere organisatie zijn wij in staat om, met een bredere dienstverlening en specialistische kennis, onze klanten nog beter te kunnen supporten. Beide bedrijven zijn ambitieus en de culturele fit is perfect,” zegt Jos Caelers, CEO van Engagement Factory.

“Ik ben zeer enthousiast over het verwelkomen van het complete EF Team bij de BLEND360 familie. We zien een grote marktkans voor de waardepropositie van BLEND360 in EMEA, en deze overname is een belangrijke mijlpaal voor het vergroten van onze aanwezigheid in de regio. Verwacht meer en meer van Blend360 in EMEA”, zegt Tim Berry, Co-Founder van BLEND360.

“Wij houden van de manier waarop Engagement Factory een unieke waarde propositie heeft gecreëerd voor zowel B2B als B2C marketers door het gebruik van technologie, strategie en creativiteit. Door deze te combineren met BLEND360’s sterke Data Science, Data Engineering en BI vaardigheden, wordt een onweerstaanbaar aanbod voor onze klanten in de Verenigde Staten en internationaal gecreëerd,” zegt Ozgur Dogan, President van BLEND360.

Over Engagement Factory
Engagement Factory – een vooraanstaand adviesbureau voor digitale transformatie actief in EMEA, bedient wereldwijde toonaangevende organisaties. Engagement Factory ondersteunt klanten in hun transformatie naar echte klantgerichte organisaties door strategie en inzichten te combineren, aangedreven door creativiteit en technologie. Vanuit hun hoofdkantoor in Nederland is het internationale team in staat lokale ondersteuning te bieden in het Verenigd Koninkrijk, Dubai, Zweden en Zuid Afrika.

Over BLEND360
BLEND360 is een vooraanstaand dienstverlener in data science en talent solutions, en bedient toonaangevende bedrijven, waaronder veel Fortune 1000 organisaties. BLEND360 is geconcentreerd rondom hun mensen van wereldklasse, die klanten helpen om hun bedrijfsprestaties te optimaliseren door het gebruik van data, technologie en analytics. BLEND360 is een van de snelstgroeiende bedrijven in hun sector met meer dan 300 werknemers en kantoren in de Verenidge Staten, Nederland en India.

Voor vragen kunt u contact opnemen met:
Alex McShane
Alexandra.mcshane@blend360.com

Fatima Ross
Fatima.ross@engagementfactory.com

Dit bericht is geplaatst op ons open Business channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


Lees de Frankwatching-artikelen over Alle artikelen of Digital business.

0
0
0
0