Bedrijfsnieuws

Born05 nieuwe contentbureau van ASN Bank

Born05

Born05 is sinds kort het digitale contentbureau van ASN Bank. De partijen zijn een strategische, langdurige samenwerking aangegaan op het gebied van de ontwikkeling, uitvoering en inzet van digitale en social content.

Samen werken Born05 en ASN Bank aan de implementatie van een meerjarenstrategie. Hierin is een programmastructuur de basis voor de ambitie om ASN Bank de komende jaren ook digitaal als dé aanjager van duurzame vooruitgang te (blijven) positioneren.

Harm Balvers, Head of Strategy & Programs Born05: “Content, campagnes, commercie en initiatieven lopen in diverse kanalen door elkaar heen. We gaan in de aankomende jaren samenwerken aan een herkenbaar digitaal ASN Bank-merk, zodat we de missie van ASN Bank kunnen realiseren en zoveel mogelijk mensen duurzaam kunnen veranderen. Onder meer door klant te worden bij ASN Bank, natuurlijk.”

Britt Enthoven, senior communicatieadviseur ASN Bank: “Wij zijn blij met de samenwerking met Born05, waarin we de onlinecommunicatie aanscherpen en herkenbaarder maken. Met als doel om nog meer mensen te inspireren en enthousiasmeren voor onze duurzame missie. We zien dat steeds meer mensen warmlopen voor onze optimistische duurzame boodschap en de kwalitatieve online content zal dat versterken.”

Meer informatie: www.asnbank.nl | www.born05.com

Dit bericht is geplaatst op ons open community channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


Lees de Frankwatching-artikelen over Communicatiemanagement of Contentmarketing.

0
0
0
0