Bedrijven & Organisaties

BzB Europe versterkt zijn positie om bedrijven te helpen nieuwe markten te betreden

IF Associates B.V.

BzB Europe, uw partner voor het ontwikkelen en verbeteren van uw bedrijf, heeft in IF Associates hun partner gevonden om hen te begeleiden en te helpen bij het bepalen van hun groeistrategie. De doelstellingen van BzB Europe zijn een verdubbeling van hun marktaandeel in Nederland tegen eind 2021 en uitbreiding en groei van hun portfolio bij bestaande klanten.

“Beginnend bij de eerste opdracht, leverde IF een reeks gouden tips – erg praktisch – die we meteen konden implementeren en die we binnen 1 dag impact hadden. IF helpt je duidelijk om te ontdekken hoe je kunt groeien door middel van hun groei-ontdekkingssessie in lijn met je ambities en aspiraties. Zowel leuk als indrukwekkend. Deze waarde-uitwisseling vond allemaal plaats voordat we allebei de handtekeningen op papier zetten. Om het af te trappen, hebben we ervoor gekozen om onze reis te beginnen met hun DNA-ICP-programma om onze klanten te vinden met de hoogste koopbereidheid. We verwelkomen hen als speler in ons team en kijken ernaar uit om ons groeipotentieel te ontsluiten ”, zegt Alex Smit, Managing Director bij BzB Europe.

Een belangrijke prestatie-indicator voor BzB Europe is om nieuwe klanten aan te trekken met SIB-vouchers en de conversie van hun ideale klanten 8 keer te verhogen naar hun groei-adviesaanbod. BzB Europe zal de IF-formule adopteren en implementeren, een nieuwe formule waarin ze vandaag inkomsten zullen genereren en waarde zullen leveren. Een cruciaal onderdeel om dit te realiseren, is om klanten te vinden met de grootste koopkans en een eerste juiste aanpak te implementeren voor hun marketing en verkoop.

“We zijn erg verheugd om deel uit te maken van het team van BzB Europe en te helpen bij het realiseren van hun groeistrategie. Dankbaar dat we de kans heb gekregen om BzB Europe te helpen DE partner te zijn voor ambitieuze kleine en middelgrote bedrijven hun bedrijf een kickstart te geven. ”, Liesbeth de Rooij, medeoprichter en Chief Customer Officer bij IF Associates.

BzB Europe en IF Associates hebben gekozen voor een abonnement met een contract. Het Ideal Customer Profile-programma legt de basis voor de toekomst voor BzB Europe, klaar om een ​​verschil te maken in hun time-to-market, business continuiteit en acquisitiekosten.

“IF Associates heeft een unieke manier om u te helpen uw potentiële groei te bepalen. Met hun onconventionele en innovatieve programma om klanten te vinden met de ambitie om volledige potentiële groei te bereiken, is dit zowel impactvol als leuk. “

Dit bericht is geplaatst op ons open Business channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


Lees de Frankwatching-artikelen over Alle artikelen of Digital business.

0
0
0
0