Bedrijfsnieuws

Clarity Benelux aan de slag voor GrassGreener Europe

Clarity

GrassGreener Europe heeft Clarity geselecteerd als nieuwe partner voor PR en communicatie in Nederland. Clarity helpt GrassGreener Europe met het uitdragen van het gedachtegoed van dit Nederlandse recruitment kantoor, dat draait om de disruptieve BarHeim-methode. Deze wetenschappelijk onderbouwde benadering van executive search richt zich met name op factoren die voor lage retentie kunnen zorgen. De unieke benadering van GrassGreener Europe zorgt dat maar liefst 96% van de geworven kandidaten een jaar later nog steeds in dienst is.

Eli Barenholz, eigenaar en CEO van GrassGreener Europe, heeft de BarHeim-methode samen met zijn partner Henriette Oppenheim ontwikkeld vanuit de ervaringen die zij zelf als ondernemers hebben opgedaan: “Recruitment draait al lang niet meer om mooie cv’s of het ‘exclusieve’ netwerk van een headhunter. Ondernemers zoeken geen popster, maar de juiste man of vrouw op de juiste plek. Iemand die het werk kan doen, maar die ook perfect binnen het team past. Ik vind dat veel meer ondernemers moeten zien dat recruitment anders en beter kan. In Clarity heb ik een partner gevonden waarmee ik zelf op een prettige manier kan samenwerken om onze succesvolle methode meer bekendheid te geven.”

“Nog veel te vaak worden goede mensen op verkeerde posities geplaatst”, zegt Karin van Geelen, Managing Director bij Clarity Benelux. “Als ondernemer weet ik dat dat heel vervelend is voor die mensen zelf, maar ook bijzonder kwalijk voor organisaties, die daardoor het hele, vaak peperdure traject opnieuw in gang moeten zetten. De BarHeim-methode heeft zich inmiddels bewezen met een opvallend hoge retentiegraad en zeer tevreden klanten en kandidaten. We zijn dan ook blij en trots dat we Eli en GrassGreener Europe kunnen helpen bij het uitdragen van hun boodschap.”

Dit bericht is geplaatst op ons open community channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


Lees de Frankwatching-artikelen over Alle artikelen of Ondernemen.

0
0
0
0