Bedrijven & Organisaties

Clarity lanceert wereldwijd partnernetwerk Clarity Connections

Clarity

Clarity, een wereldwijd geïntegreerd communicatiebureau dat recent door PRweek werd benoemd als Best International Agency en Specialist Consultancy of the Year, lanceert vandaag haar wereldwijde partnernetwerk, Clarity Connections.

Het netwerk bestaat momenteel uit 30 onafhankelijke bureaus over de hele wereld. Na een soft launch eind 2020 heeft het netwerk wereldwijd al succesvol gezamenlijke campagnes uitgevoerd. Met de lancering van dit netwerk vergroot Clarity het mondiale bereik van zijn eigen locaties in New York, Los Angeles, San Francisco, Londen en Amsterdam met partners uit Europa, APAC, Midden-Oosten en Latijns-Amerika. Daarnaast krijgen klanten door dit netwerk toegang tot aanvullende diensten, waaronder videoproductie, direct marketing, en verschillende onderzoeksmogelijkheden. Klanten kunnen gebruikmaken van deze netwerkdiensten op projectbasis of via een retainermodel waarin Clarity als centrale hub fungeert.

“Het is altijd al onze visie geweest om met Clarity een nieuw soort communicatiebureau neer te zetten dat perfect past bij de wensen en behoeftes van moderne organisaties”, zegt Alex MacLaverty, Global COO bij Clarity. “Organisaties zijn steeds meer op zoek naar een bureau dat een wereldwijd bereik en mondiale mentaliteit kan combineren met het aanpassingsvermogen en de wendbaarheid van een flexibel, lokaal team. Met Clarity Connections kunnen we waar dan ook de beste lokale diensten en expertise leveren aan onze klanten.”

Partners van Clarity zijn enthousiast over het nieuwe netwerk:

“Clarity en Akima werken al geruime tijd succesvol samen. Door het nieuwe partnernetwerk Clarity Connections kunnen we nu een sterk, flexibel en digitaal alternatief bieden voor logge netwerkbureaus. Juist vanwege dit netwerk bieden we het beste van twee werelden: wereldwijde aanwezigheid en de wendbaarheid, innovatie en diepgaande regionale marktinzichten van gespecialiseerde, lokale bureaus”, zegt Volker Schmidt, CEO van Akima Media in München.

“We delen dezelfde passie voor PR met Clarity. Ik ben al vanaf het eerste moment onder de indruk van de ambitie en het lef van Clarity. Wij werken met Clarity samen voor verschillende cliënten en het voelt alsof we echt één team zijn, ondanks dat we een verschillende bedrijfsnaam hebben”, zegt Nazim Damardji, oprichter en Managing Director van Fabriq in Parijs.

“Clarity en StrategicAmpersand delen net als de rest van het Clarity Connections-netwerk een missie om communicatieprogramma’s neer te zetten die de bedrijfsresultaten van onze klanten positief beïnvloeden. Daarom zijn we erg blij met de uitnodiging om aan te sluiten bij dit netwerk, waarin we internationale techklanten kunnen helpen met campagnes die zijn toegesneden op de unieke eigenschappen van de Canadese markt én onze Canadese klanten succesvol kunnen ondersteunen in andere delen van de wereld”, zegt Gayle Robin, President en Founding Partner van StrategicAmpersand in Toronto.

“Door onze gedeelde creatieve en onafhankelijke visie zijn we blij dat we met Clarity Connections onze samenwerking naar een hoger niveau kunnen tillen. In het veranderende communicatielandschap wordt het belangrijker een wereldwijde mentaliteit te combineren met kennis en begrip van de lokale markt. We geloven dat we onze klanten door onze deelname aan het netwerk samen met andere gelijkgestemde bureaus goed in hun groei kunnen ondersteunen, terwijl het onze consultants meer mogelijkheden biedt gezamenlijk beste practices te ontwikkelen voor onze branche – in Singapore en daarbuiten”, zegt Yvonne Li, mede-oprichter en Managing Director van Tate Anzur in Singapore.

“Veel van onze klanten die actief zijn in Latijns-Amerika hebben een mondiale aanwezigheid en bijbehorende vereisten. Daarom is het fantastisch om de verbinding aan te gaan met gelijkgestemde bureaus, zodat we nog beter kunnen inspelen op hun wensen en onze best practices kunnen delen”, zegt Alasdair Townsend, Managing Partner bij Sherlock Communications, met kantoren in Brazilië, Mexico, Argentinië en meer dan tien andere landen in Latijns-Amerika.

“We geloven sterk in een aanpak die wereldwijde strategie combineert met lokale communicatieuitvoering van bedrijven in tech en dienstverlening. We zijn blij dat we onderdeel zijn van Clarity Connections en dat we onze twintig jaar aan ervaring met innovatieve marktleiders uit Duitsland kunnen delen met een netwerk van gelijkgestemde bureaus over de hele wereld”, zegt Tapio Liller, oprichter en Managing Partner of Oseon, gevestigd in Frankfurt en Hamburg.

Dit bericht is geplaatst op ons open Business channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


Lees de Frankwatching-artikelen over Alle artikelen of Communicatie.

0
0
0
0