Producten & Diensten

Coosto breidt uit met technologie voor effectievere social media posts

Coosto

Marketingtool Coosto introduceert een slimme functionaliteit waarmee gebruikers social media posts kunnen optimaliseren voor meer bereik, clicks of interactie. Post Optimizer is een unieke technologie die real-time de performance van honderdduizenden social media posts analyseert, en gebruikers zo datagedreven van advies voorziet.

Geef je content het allergrootste podium

“We zien dat contentmarketeers heel veel tijd en energie steken in het creëren van relevante, unieke content”, vertelt Paul van den Broek, product manager bij Coosto. “Maar het is vooral de manier waarop content verspreid wordt, die jouw succes bepaalt. Dat is nog niet zo gemakkelijk. Want hoe zorg je er nu voor dat je content daadwerkelijk gezien wordt op social media? Dat je doelgroep vaker gaat reageren of klikken op je post? Met Post Optimizer bieden we een datagedreven oplossing die deze twijfels wegneemt.”

100% algoritme-proof

Post Optimizer geeft proactieve adviezen voor het gebruik van media, hashtags, emoji, URL’s en de ideale berichtlengte van je post. Niet naar aanleiding van eenmalig of verouderd onderzoek, maar op basis van real-time analyses. Post Optimizer vertelt je wat op dit moment wel en niet werkt op je favoriete social media platform, en daarmee is het systeem 100% algoritme-proof.

Post Optimizer is volledig geïntegreerd in Coosto, en beschikbaar voor Instagram, Facebook, Twitter en LinkedIn.

Dit bericht is geplaatst op ons open Business channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


Lees de Frankwatching-artikelen over Alle artikelen of Social media.

0
0
0
0