Tools

Coosto heeft primeur: eerste Pinterest-marketingoplossing van Nederland

Coosto

Coosto breidt haar social media management software uit met een complete Pinterest-marketingoplossing. Daarmee is het de eerste en enige partij in Nederland die ondersteuning biedt voor de 7 meest gebruikte social media kanalen. In eerste instantie maakt Coosto het mogelijk om pins in te plannen, te publiceren en te analyseren.

Pinterest heeft in Nederland zo’n 3,5 miljoen gebruikers, waarvan 89% aangeeft het platform te gebruiken voor aankoopbeslissingen. Pinterest is daardoor vooral populair binnen e-commerce, mede vanwege de mogelijkheid om pins direct te linken aan artikelen in webshops. Zo levert Pinterest een belangrijke en rechtstreekse bijdrage aan meer websiteverkeer, sales en omzet.

“We willen graag dat onze klanten meetbare resultaten boeken met social media, en Pinterest is daar een uitgelezen kanaal voor. We zijn daarom zeer tevreden dat we Pinterest aan ons product hebben kunnen toevoegen”, vertelt Paul van den Broek, productmanager bij Coosto.

“Bovendien zien we dat social media het meeste resultaat opleveren als merken het publiceren van content combineren met het luisteren naar hun doelgroep. We bieden die mogelijkheden al geruime tijd voor grote social media kanalen, maar zoeken ook altijd nieuwe kansen om dé totaaloplossing op het gebied van social media management te blijven. Met de toevoeging van Pinterest zetten we die ambitie kracht bij.”

Coosto ontwikkelt en levert online en social media software die volledig gericht is op het managen van online gesprekken. Met behulp van Coosto kunnen organisaties vragen via social media, messengers en livechat beantwoorden, hun doelgroep bereiken met social media posts en hun online communicatie verbeteren door het analyseren van online data over hun organisatie of markt.

Meer informatie: www.coosto.com/nl/pinterest

Dit bericht is geplaatst op ons open community channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


Lees de Frankwatching-artikelen over Social media.

0
0
0
0