Productnieuws

Coosto introduceert Instagram Direct Publishing

Coosto

Het is zover: Instagram Direct Publishing in Coosto! Een notificatie is niet meer nodig. Instagram-posts worden vanaf nu automatisch gepubliceerd op een tijdstip naar keuze. Coosto maakt voor deze tijdbesparende functionaliteit gebruik van een integratie met de populaire automatisering-tool Zapier.

 

Praktischer en efficiënter

Door beperkingen van de Instagram API maken andere tools gebruik van Reminder Scheduling. Gebruikers krijgen na het inplannen van een Instagram-post een notificatie om de post definitief te publiceren. Met Instagram Direct Publishing in Coosto is die laatste stap dus niet meer nodig, waardoor het beheren van jouw social media nóg praktischer en efficiënter wordt.

Veilig en betrouwbaar

De automatisering-tool Zapier faciliteert als Instagram Partner de betrouwbare, officiële Instagram-koppeling in Coosto. Je kunt dus met een gerust hart inplannen, in de wetenschap dat posts veilig en automatisch geplaatst worden.

Posts met één afbeelding

Instagram Direct Publishing is vooralsnog alleen te gebruiken voor posts met één afbeelding. Reminder Scheduling blijft daarnaast beschikbaar, zodat ook Stories, video’s en posts met meerdere afbeeldingen nog steeds ingepland kunnen worden vanuit de vertrouwde contentkalender in Coosto.

Het meest complete platform van Europa

Coosto ondersteunde het geautomatiseerd inplannen van socialmediaposts eerder al voor Facebook, LinkedIn, Twitter, YouTube en Pinterest. Daar wordt nu dus Instagram aan toegevoegd. Het socialmediamanagement platform biedt daarnaast mogelijkheden voor het reageren, analyseren, monitoren en rapporteren van social media berichten.

Dit bericht is geplaatst op ons open community channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


Lees de Frankwatching-artikelen over Loopbaan, Online marketing of Social media.

0
0
0
0