Producten & Diensten

De beste wijn, speciaal voor jou geselecteerd: Vinobox introduceert de Vinoprint

Vinobox

Heb je last van keuzestress door het enorme aanbod in het wijnschap? Met de Vinoprint, jouw persoonlijke smaakprofiel van Vinobox, weet je in een paar stappen welke wijn bij jou past.

Van de druivensoort en het klimaat tot de hand van de wijnboer: er zijn zoveel verschillende eigenschappen die wijn uniek maken, maar welke voldoet nu écht aan jouw wensen? En hoe voorkom je dat je bij dat ene gezellige etentje onaangenaam verrast wordt? Simpel. Met het wijnabonnement van Vinobox. Hiermee weet je wat je krijgt, zonder te weten wat je krijgt. Maar één ding is zeker: het komt goed, want dankzij jouw Vinoprint (jouw smaakprofiel) ziet Vinobox precies wat jij lekker vindt.

Hoe werkt de Vinoprint?

Je kiest op vinobox.nl wat voor wijn je wilt ontvangen, hoeveel en wat het mag kosten. Met een eerste indicatie van jouw voorkeuren op basis van de smaakvragen, stuurt Vinobox jou de eerste selectie én de gratis proeverij om jouw smaakprofiel verder te personaliseren. Hierin worden vier vrij extreme wijnen naast elkaar gezet om precies te zien waar jouw voorkeur naar uitgaat. Keuze gemaakt? Dan wordt de eerstvolgende box er een die nog verder gepersonaliseerd is.

Maar ook al heeft Vinobox een goed begin gemaakt met de smaakvragen en proeverij, uiteindelijk draait het allemaal om jouw ervaring. Door de wijnen te beoordelen, krijgt Vinobox een steeds beter beeld van jouw persoonlijke smaakbeleving. Om te zorgen dat jij verrast wordt met de lekkerste wijnen, heeft Vinobox een speciale techniek ontwikkeld die je helpt bij je keuze. Data, algoritmes, modellen; ze gebruiken de nieuwste technieken om een persoonlijk smaakprofiel op te bouwen en jou met de beste wijnen te matchen. Flip Harmsa, oprichter van Vinobox: “Als ik voor het wijnschap sta, dan weet ik vaak niet welke wijn ik moet kiezen. Ik kan ook niet heel precies omschrijven wat ik lekker vind in een wijn. De Vinoprint is hier de oplossing voor. De Vinoprint kijkt naar mijn persoonlijke beoordelingen per wijn én koppelt dit aan alle wijnen in onze database. Dus volledig online een persoonlijk advies!”

En hoe meer beoordelingen je hebt gegeven, hoe beter jouw Vinoprint wordt en hoe persoonlijker jouw wijnbox – simpel, persoonlijk en gegarandeerd smaakvol.

Over Vinobox

Jezelf of iemand anders verrassen met mooie wijnen die binnen jouw smaakprofiel (of juist net daarbuiten) passen: dat is het doel van Vinobox. En met de thuisproeverij onder virtuele begeleiding van de sommelier voegen zij een extra leuke beleving aan hun inmiddels zeer succesvolle wijnconcept. Aan de hand van jouw eigen Vinoprint en het aantal flessen dat je wilt ontvangen krijg je vervolgens elke maand een box met wijn waar je blij van wordt. Oprichter Flip Harmsma: “Als onafhankelijke partij zijn we niet gebonden aan het assortiment van een importeur of retail organisatie. De focus ligt daadwerkelijk op de klant, het gevoel en de juiste prijs-/ kwaliteitverhouding van de wijnen.”

Naast kwaliteit spelen gemak en eenvoud een belangrijke rol: bestellen doe je online, levering is gratis en het levermoment is naar wens aan te geven. Zo kun je tóch gemakkelijk van goede wijn genieten.

Cadeau voor de feestdagen
De Vinobox kan je ook cadeau geven, eenmalig of meerdere maanden. Bij een cadeau van meerdere maanden bouwt de ontvanger ook een Vinoprint op. Na elke box kan de ontvanger de wijn beoordelen en kan Vinobox een box op maat sturen. Zo geef je een cadeau dat zeker in de smaak valt! En natuurlijk stopt het na afloop vanzelf.

Meer informatie op vinobox.nl

Dit bericht is geplaatst op ons open Business channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


Lees de Frankwatching-artikelen over Alle artikelen of Customer experience.

0
0
0
0