Loopbaan

Didi van Doggenaar treedt toe tot managementteam Robot Kittens

Robot Kittens

Robot Kittens breidt haar managementteam verder uit en heeft Didi van Doggenaar benoemd tot Operations Director. Van Doggenaar is sinds 2017 werkzaam bij het creatief technisch bureau, waar zij al een deel van de operationele zaken overzag. In haar nieuwe functie is zij verantwoordelijk voor de verdere professionalisering en de planning van het bureau, maar ook de aansturing en coaching van de teamleden.

Door deze uitbreiding, bestaat het MT van Robot Kittens voortaan uit vier leden: Jesse Mons (Managing Director), Tijmen Mulder (Creative Director), Niels Filmer (Technical Director) en Didi van Doggenaar (Operations Director).

Jesse Mons, Partner en Managing Director van Robot Kittens: “Didi vervult al jaren een belangrijke rol binnen Robot Kittens. Haar professionaliseringsdrang stond vaak aan de basis van de inmiddels gemaakte stappen. Didi’s promotie en toetreding tot het managementteam is een mooie eerste stap in de verdere groeiplannen van Robot Kittens. Het team kijkt er naar uit om dit samen met haar tot een succes te brengen.”

Didi van Doggenaar: “De afgelopen jaren hebben we met Robot Kittens al grote stappen gezet met het professionaliseren van onze club. Daarnaast hebben we veel nieuwe talent mogen verwelkomen, waarmee we inmiddels een stabiel en sterk team vormen. Ik ben trots op waar we staan en kan niet wachten om dit samen met ons team verder uit te bouwen.”

Meer informatie: www.robotkittens.nl

Robot Kittens
Robot Kittens is een prijswinnend creatief technisch bureau, gerund door een team enthousiastelingen. De agency staat bekend om zijn technische innovatie, met als specialiteit o.a. AR, VR, games, web-ontwikkeling, mobiele apps, digitale mediaproductie, websites en social producten. De Robot Kittens zetten hun klauwen het liefst in nieuwe, onrealistische ideeën en brengen dit vervolgens tot werkelijkheid. Hun werk is al meerdere malen bekroond met nationale en internationale prijzen, zoals meerdere Cannes Lions, Webby Awards en SpinAwards. Robot Kittens werk voor klanten als: McDonalds, KPN, Netflix, Gstar en Vidate.

Dit bericht is geplaatst op ons open community channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


Lees de Frankwatching-artikelen over Alle artikelen of Loopbaan.

0
0
0
0