Branche & Sector

Dutch Digital Design organiseert DDW Talks

Stichting Dutch Digital Design

Stichting Dutch Digital Design, die zich inzet voor de zichtbaarheid van het beste Nederlandse digitale werk in binnen- en buitenland, is dit jaar weer programmapartner van Dutch Design Week. Tijdens het event ‘DDW Talks: Adapted Realities’ op vrijdag 22 oktober tonen sprekers van Momkai, GRRR, Nxt Museum, Media.Monks en kunstenaar Thijs Biersteker inspirerende projecten, die laten zien hoe Nederlands digital design bijdraagt aan ‘The Greater Number’. Dat is het thema van de Dutch Design Week, die dit jaar weer fysiek plaatsvindt in Eindhoven.

Bijdrage aan verandering
Verschillende makers en creatieven, waaronder Harald Dunnink van strategisch ontwerpbureau Momkai, Natasha Greenhalgh van Nxt Museum en ecologisch kunstenaar Thijs Biersteker laten projecten zien die een groter aantal veranderingen op gang kunnen brengen. Op verschillende manieren leveren zij een bijdrage aan gedragsverandering, het klimaat, gezondheid of het tegengaan van sociale ongelijkheid en conflicten.

Na de presentaties van de sprekers is er een paneldiscussie met de businesspartners van het event, waaronder Andy Lürling (LUMO Labs), Jonas Onland (Serendipity) en Tjeerd Haccou (Space&Matter).

‘DDW Talks: Adapted Realities’ vindt plaats vanaf 10.00 tot 14.00 uur in Fifth in Eindhoven. De talk is inclusief koffie, thee, iets lekkers en een lichte lunch. Bij binnenkomst dienen bezoekers hun coronatoegangsbewijs te tonen.

Meer informatie en kaarten voor het event zijn verkrijgbaar via deze link: https://ddw.nl/en/programme/6621/ddw-talks-adapted-realities

Dit bericht is geplaatst op ons open Business channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


Lees de Frankwatching-artikelen over Alle artikelen, Customer experience of Design.

0
0
0
0