Branchenieuws

Dutch Digital Design virtueel tijdens Dutch Design Week

Dutch Digital Design

Stichting Dutch Digital Design, die zich inzet voor zichtbaarheid van het beste Nederlandse digitale werk in binnen- en buitenland, is ook dit jaar content-partner van Dutch Design Week. Tijdens het virtuele event, heeft de stichting twee activiteiten: een gecureerde digitale expositie en DDW Talks: een ronde tafel discussie met vier gasten, via een online live streaming.

Net als vorig jaar neemt Dutch Digital Design één van de DDW Talks voor haar rekening. Op vrijdag 23 oktober is er een paneldiscussie met toonaangevende gasten in de wereld van digitaal design: Harald Dunnink (Momkai), Michiel Knoppert (Dell), Luna Maurer (Studio Moniker) en Jeroen van Eijk (Handmade). Zij delen hun ideeën over de toekomst van digitaal design en de waarde die het toevoegt aan de wereld, op verschillende gebieden. Moderator Emily Hinks (Mischief Makers) leidt de sessie.

Daarnaast participeert de stichting ook in een van de 3D-rooms die tijdens de Dutch Design Week te beleven zijn. Met het Dutch Design Week thema ‘The new intimacy’, waarbij projecten geselecteerd zijn die mensen dichter bij elkaar brengen. Het gaat om uitingen van makers als Resn, MediaMonks, Studio Dumbar, Momkai, Fabrique, Ilvy Njiokiktjien, Greenberry, Robot Kittens, dentsuAchtung en Your Majesty, die de bezoeker in een virtuele omgeving kan bekijken.

Kijk voor de laatste info en programma op de site van Dutch Design Week.

Dit bericht is geplaatst op ons open community channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


Lees de Frankwatching-artikelen over Design.

0
0
0
0