Bedrijfsnieuws

Dynamicweb bereikt groot Dynamics netwerk in de Benelux

Dynamicweb

Dynamicweb is officieel partner van het grootste en snelst groeiende internationale netwerk van Microsoft Dynamics partners, QBS Group.

Dynamicweb blijft groeien in de Benelux en zet een grote stap in haar expansie door samen te werken met Quattro Business Solutions (QBS Group). Met deze samenwerking haakt Dynamicweb vooral slim in op het grote Dynamics NAV/Business Central netwerk in Nederland en België om via partnerkanalen het marktaandeel verder uit te breiden.

“Dynamicweb is een interessante partij voor onze partners. Er liggen mooie kansen in de groeiende markt van e-commerce. De oplossing van Dynamicweb is hierop een goed antwoord. Ik ben daarom ook zeer verheugd Dynamicweb als ISV binnen ons netwerk te mogen ontvangen” aldus Nelson Tavares da Silva van QBS group

Met de focus op de Dynamics community, is de samenwerking tussen Dynamicweb en QBS Group een logische stap gezien het Dynamicweb platform perfect integreert met Microsoft oplossingen. Door middel van het ISV programma van QBS Group richt Dynamicweb zich op de uitbreiding van het huidige partnerkanaal, om tegelijkertijd de kwaliteit van het netwerk te verbeteren en perfecte oplossingen te leveren.

“Het is goed om partner te zijn van het QBS netwerk. QBS brengt NAV en BC partijen samen met ISV’s als Dynamicweb. Het biedt ons de mogelijkheid om sneller op te schalen in ons partner netwerk met de ondersteuning van QBS.” – Harry van Rossum, Country Manager Benelux, Dynamicweb

Over QBS Group
QBS Group is het grootste Dynamics ecosysteem naast Microsoft zelf. Met vestigingen in meer dan 25 landen wereldwijd en 800 partners die meer dan 30.000 klanten bedienen, is QBS Group de nummer één serviceprovider voor de Dynamics community.

Over Dynamicweb
Dynamicweb ontwikkelt producten voor bedrijven die hun online business willen optimaliseren. Dynamicweb biedt een all-in-one platform als SaaS oplossing inclusief Content Management, E-commerce, Online Marketing en Product Information Management (PIM).

Meer weten?
Wilt u meer weten over de samenwerking of bent u benieuwd hoe u kunt samenwerken met Dynamicweb? Neem gerust contact met ons op.

Dit bericht is geplaatst op ons open community channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


Lees de Frankwatching-artikelen over Branding.

0
0
0
0