Campagnes & Cases

Eerste TikTok-campagne voor Landstede MBO door Crowdmedia

Crowdmedia Zwolle

Tijd voor slingers, ballonnen en confetti! De allereerste TikTok-campagne voor Landstede MBO is live. De campagne richt zich op studenten in de leeftijd van vijftien tot twintig jaar, die op zoek zijn naar een mbo-opleiding. Hiervoor zijn vier bekende Nederlandse influencers en acht studenten van Landstede MBO ingeschakeld. Crowdmedia is, in samenwerking met Landstede MBO, verantwoordelijk voor het concept én de realisatie van de TikTok-campagne.

Keuzes

De opleidingen van Landstede MBO zijn onderverdeeld in interessegebieden of ‘Landschappen’. De TikToks beginnen met de keuze tussen twee Landschappen. Vervolgens komt drie keer een tweetal kenmerken van het betreffende Landschap in beeld. Ook hierin maken de influencers en studenten een keuze.

Dicht op de doelgroep

Yvonne Prins (marketingadviseur bij Landstede Groep): “We zijn blij dat we nu ook via TikTok onze doelgroep kunnen bereiken, zodat zij kennis kunnen maken met Landstede MBO. Voor de meeste studenten is dat nu het populairste platform. En door onze eigen studenten in te zetten, zitten we heel dicht op de doelgroep. We zijn benieuwd naar de resultaten van deze campagne!”

Lekker los

Contentmarketingbureau Crowdmedia mag als een van de eerste bureaus in Nederland adverteren op TikTok. Yasser Dehnavi (mede-eigenaar van Crowdmedia): “De doelgroep van Landstede MBO past perfect bij TikTok. En onze klant durft met dit concept de leiding over het merk los te laten en veel meer vanuit een behoefte van de doelgroep te communiceren. Het resultaat is leuke, losse content met een sterke connectie met een van de merkuitgangspunten van Landstede MBO, namelijk: ‘Wat kies jij?’

Dit bericht is geplaatst op ons open Business channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


Lees de Frankwatching-artikelen over Alle artikelen of Social media.

0
0
0
0