Bedrijfsnieuws

eRocket uit Breda takes off to Las Vegas

eRocket

Oprichter Erik vertelde iedereen die kennis maakte met eRocket dat hij met zijn team naar Las Vegas zou gaan als ze het ideale bureau zouden zijn. Die droom komt nu uit. Het hele team stapt eind maart in het vliegtuig naar de Verenigde Staten om samen te vieren dat die doelstelling is behaald. Waarom? “Successen behaal je samen, dus je viert ze ook samen”, aldus Erik Hermeler van eRocket.


Erik vertelt: “Bij de start van eRocket, 3 jaar geleden, zei ik dat eRocket hét ideale online marketing bureau zou worden. Als dat lukt, gaan we met het complete team van eRocketeers naar Las Vegas. Dit vertelde ik niet alleen aan nieuwe collega’s, maar ook aan klanten, vrienden en familie. Op die manier wisten we ook dat we het daadwerkelijk waar moesten maken. In kortere tijd dan verwacht kwam eRocket op dit punt en dus VEGAS: here we come!”

Wie is eRocket
eRocket bestaat nu 3 jaar. Inmiddels werken er 12 allround online marketeers en hebben ze meer dan 130 klanten in Nederland en België. eRocket wilt ondernemers laten groeien in het online marketing universum.

Wat eRocket bijzonder maakt? Volledige transparantie, eerlijkheid en snelheid. Ze zijn op missie om te bewijzen dat online marketing zorgt voor een eerlijke online wereld. Hoe ze dat doen? Door de unieke kenmerken in te zetten: betrokkenheid, transparantie, communicatie & kennis.

eRocket blijft groeien
Of beter gezegd, ze gaan als een raket! Daarom zijn ze op zoek naar nieuw talent. “Wij komen graag in contact met gemotiveerde online marketeers. Ervaring is bij ons niet per sé nodig: met een goed stel hersens, een vlotte pen en een passie voor online marketing ben je voor ons een ideale kandidaat”, vertelt Erik. “En het solliciteren bij eRocket is nu natuurlijk extra leuk. Naast een leuk team, veel leermogelijkheden en vrijheid krijg je er nu ook een ticket naar Las Vegas bij! Want ook de allernieuwste eRocketeers zijn onderdeel van ons team en vieren ons succes mee!”

Ben jij of ken jij een enthousiaste online marketeer? eRocket komt graag met je in contact! Wie weet zit jij dan binnenkort in de Grote Beer (de overlegruimte van eRocket), om vervolgens samen met je nieuwe collega’s het geluk te beproeven in Las Vegas!

Dit bericht is geplaatst op ons open community channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


Lees de Frankwatching-artikelen over Alle artikelen of Digital business.

0
0
0
0