Campagne

Europese campings werven kinderen met onderwater abri

Fama Volat

Het marketing en communicatiebureau Fama Volat creëerde voor Vacansoleil een bijzondere wervingscampagne voor kinderen om op een ludieke manier aandacht te vragen voor de heropstart van het vakantieseizoen. Kinderen tussen de 6 en 16 jaar kunnen zich kwalificeren voor deze bijzondere bijbaan, namelijk het testen van glijbanen bij een Europese camping. Om deze doelgroep te bereiken creëerde en plaatste het bureau Fama Volat in samenwerking met Vacansoleil onder meer een abri onderwater in het zwembad Sportiom in ‘s-Hertogenbosch.

”Als kinderen het op vakantie naar hun zin hebben, dan hebben de ouders dat vaak ook”, zegt de organisator van Vacansoleil. Om deze reden worden deze kritische en tevens eerlijke kinderen gevraagd te komen werken als glijbaantester voor een Europese camping. De onderwater abri werft de doelgroep met de call to action: ”Solliciteer op het leukste glijbaantje ter wereld.” Solliciteren kan door het spelen van een game waarin je onder andere toiletrollen of strandballen moet ontwijken. De beste glijders worden uitgenodigd voor de sollicitatiedag met YouTuber Enzo Knol.

Over Fama Volat

Fama Volat is een netwerk van communicatiebureaus met vestigingen in Eindhoven, Amsterdam, Tilburg en Den Bosch. Het netwerk biedt naast merkpositioneringen en campagnes ook een aanbod in digital, experience en gedragswetenschap. Fama Volat is Latijn voor ‘het gerucht krijgt vleugels’ en vat de missie van het bureau samen: het ontwikkelen van spraakmakende positionering, activaties en content. Er werken zo’n 45 mensen bij de bureaus.

Over Vacansoleil

Vacansoleil is gespecialiseerd in de meest waardevolle tijd van het jaar: vakantie. Met 600 campings, 1585 glijbanen, in 19 Europese bestemmingslanden is Vacansoleil anno 2021 uitgegroeid tot de pan-Europese marktleider in campingvakanties. Elk jaar beleven bijna een half miljoen gasten de tijd van hun leven op een Vacansoleil-camping. Vacansoleil is een volledig Nederlandse onderneming. Het hoofdkantoor is gevestigd in Eindhoven. Vacansoleil heeft daarnaast verkoopkantoren in 13 Europese landen. Naast Nederland zijn dit Italië, Frankrijk, Duitsland, België, Oostenrijk, Denemarken, Hongarije, Polen, Engeland, Ierland, Slovenië en binnenkort ook Spanje. Speel de game op www.hetleuksteglijbaantje.nl en kijk voor meer informatie op www.vacansoleil.nl.

Dit bericht is geplaatst op ons open community channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


Lees de Frankwatching-artikelen over Alle artikelen of Campagnes.

0
0
0
0