Campagnes & Cases

Falen is een fantastische leerschool | Maak kennis met de FaalVerhaal Podcast

Selim Tuncyurek

Falen in Nederland is iets waar we geen fan van zijn. Ondernemers en professionals voelen hier een enorme druk van. Al sinds dat we op school zitten leren we dat een fout, dus leermoment, ‘beloond’ wordt met een harde onvoldoende.

Dat is toch vreemd? Door te falen leren we onwijs veel nieuwe dingen. Daarom nam ik het initiatief om een unieke podcast op te zetten: FaalVerhaal. Gewoon een 19-jarige ondernemer die al 3,5 jaar bezig is en succesvolle ondernemer en professionals interviewt over hun fails. Op die manier hoop ik andere personen te inspireren en het taboe te verbreken.

Daarnaast zijn wij als jongeren nog erger vatbaar voor faalangst. Hierdoor nemen veel personen niet de stap naar een carrière als ondernemer of professional op een droomfunctie. Zonde, toch?

In mijn podcast ‘FaalVerhaal’ spreken ambitieuze ondernemers, freelancers en professionals openhartig over hun grootste mislukkingen en de lessen die ze daaruit hebben geleerd. Zij die ervaren
hoe het voelt om te falen, worden uiteindelijk sterker en wijzer door hun tegenslagen.

Je kunt een fantastische line-up met interessante gasten verwachten. Denk bijvoorbeeld aan namen als: Christ Coolen, Lotte de Man, Wesley dos Santos en nog veel meer!

Vanaf 2 november luister je elke donderdag naar een nieuwe aflevering met een fantastische gast via jouw favoriete streamingdienst.

Accepteer cookies

Dit bericht is geplaatst op ons open Business channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


Lees de Frankwatching-artikelen over Alle artikelen of Loopbaan.

0
0
0
0