Bedrijfsnieuws

Fietsenwinkel.nl kiest Booming als partner voor de omnichannel strategie

Lennart Ruigrok

International Bike Group heeft Booming gevraagd te ondersteunen op het vlak van SEO, SEA en affiliate marketing voor Fietsenwinkel.nl. Nederlands grootste omnichannel fietsenwinkel heeft een sterke focus op offline winkelbezoek en zocht een bureau die de toename van offline store visits laat versnellen in deze competitieve markt.

Davy Louwers, CEO International Bike Group: “Booming begrijpt onze doelstellingen, ambities en tijdspanne. Ze beschikken over een ondernemende, proactieve mentaliteit en denken strategisch en tactisch goed mee. De experts komen met innovatieve oplossingen, waarbij zij plannen omzetten in acties en resultaat. En dat is exact wat Fietsenwinkel.nl nu nodig heeft.”

Lennart Ruigrok, Business Director | Partner Booming: “Fietsenwinkel.nl is een innovatieve koploper met grote ambities. De samenwerking met Booming startte al eerder aangezien wij hen ondersteund hebben met de SEO-migratie naar hun nieuwe platform. Zo wisten wij steeds meer over hun doelstellingen en uitdagingen. Deze bleken goed aan te sluiten op onze expertise en passie. Booming heeft bij andere europese partijen soortgelijke omnichannel uitdagingen aangepakt en heeft mede daardoor nu een goed beeld van wat er moet gebeuren om de ambities van Fietsenwinkel.nl verder te realiseren.

Uit de eerste gesprekken bleek dat we dezelfde visie delen en dat cultuur en mentaliteit van beide partijen goed bij elkaar passen. Wij zijn dan ook trots dat wij ons kunnen bewijzen en een waardevolle bijdrage mogen leveren aan het succes van deze fantastische oer-Hollandse partij met internationale ambities.”

Dit bericht is geplaatst op ons open community channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


0
0
0
0