Bedrijfsnieuws

Frankwatching start met Masterclasses

Elsbeth van den Berg

Frankwatching komt vanaf dit najaar met Masterclasses, eenmalige hoorcolleges over actuele online thema’s en skills, door vooraanstaande (vak)specialisten. Niemand minder dan dr. Esmeralda Kleinreesink bijt op 15 december 2021 het spits af met een online masterclass over De Perfecte Online Pitch.

Kleinreesink is dé expert op het gebied van pitchen in Nederland. Ze geeft managers, ondernemers en andere professionals praktische en op wetenschap gebaseerde handvatten om hun boodschap gepassioneerd over de (digitale) bühne te brengen. En gebruikt hiervoor onder meer haar eigen pitchtechniek Lijfleren™.

De Perfecte Online Pitch
Tijdens de Masterclass (van 13.00 tot 16.00 uur) leer je als deelnemer om van een 25 minuten durend verhaal een perfecte online pitch van anderhalve minuut te maken. En hoe je deze vervolgens kunt omtoveren tot een van het scherm spattende top performance. Je krijgt concrete tips over onder meer stemgebruik, lichaamstaal en hoe te presenteren op basis van herinneringen en spiergeheugen (in plaats van uit het hoofd leren).

“In de Frankwatching Masterclasses geven topdocenten je actuele kennis en inzichten waarmee je je eigen ontwikkeling een boost kunt geven. Met nieuwe (online) skills waarmee je het beste uit jezelf kunt halen. En dat allemaal slechts in een paar uur tijd. Een mooie toevoeging aan ons portfolio. En top dat een vakvrouw als Esmeralda Kleinreesink de eerste masterclass gaat verzorgen!”, aldus Frank Janssen, oprichter en CEO van Frankwatching.

De inschrijving voor deze Online Masterclass is nu geopend. Deelname kost €345. Kijk voor meer informatie en tickets op: https://www.frankwatching.com/masterclass-perfecte-online-pitch/

Over Frankwatching
Frankwatching is het grootste Nederlandse marketing- en communicatieplatform. Met dagelijkse artikelen op de blog en populaire events die jaarlijks door duizenden beslissers en professionals bezocht worden en gemiddeld beoordeeld worden met een 8,3. Daarnaast is Frankwatching in 2021 voor het 7e jaar op rij uitgeroepen tot de #1 opleider voor marketing-en communicatieprofessionals in Nederland.

Dit bericht is geplaatst op ons open community channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


Lees de Frankwatching-artikelen over Alle artikelen of Communicatiemanagement.

0
0
0
0