Bedrijven & Organisaties

G-P erkend als leider in analistenrapporten van Everest Group en NelsonHall

Globalization Partners (G-P)

G-P (Globalization Partners), pionier en erkend leider in de wereldwijde arbeidsorganisatiesector die bekend staat om vooraanstaande oplossingen voor het voldoen aan arbeidswet- en regelgeving waar ook maar ter wereld, is recentelijk erkend als ‘Leader’ in de marktrapporten van twee analistenbureaus.

Het gaat om de Employer of Record (EOR) Solutions PEAK Matrix® Assessment 2023 van de Everest Group en de derde editie van het jaarlijkse Global EOR Services NEAT-rapport van NelsonHall. Deze erkenning door twee vooraanstaande analistenbureaus benadrukt de leiderschapspositie van G-P in HR-technologie die de wereldwijde groei van ondernemingen bevordert.

De PEAK Matrix® Assessment van de Everest Group biedt analyses en inzichten aan die bedrijven helpen kiezen tussen ’s werelds beste technologie en technologische dienstverleners, toplocaties en de beste producten en oplossingen in hun soort. G-P werd geprezen om zijn marktimpact, visie en capaciteiten. De Everest Group noemde meerdere aspecten die de vooruitgang van het bedrijf onderscheiden waaronder het uitgebreide aanbod van producten binnen de G-P Meridian™ Suite, het omvangrijke partnerecosysteem, recente technologische integraties en de diversificatie van het portfolio (zowel qua geografische regio’s als verticale markten). G-P werd daarnaast aangemerkt als Star Performer. De Everest Group definieert dit als een bedrijf dat elk jaar sterker presteert dan het vorige in de PEAK Matrix.

NelsonHall voorziet organisaties van gedetailleerde en cruciale informatie over markten en leveranciers, met inbegrip van NEAT-evaluaties. Dit helpt organisaties om snel goed gefundeerde inkoopbeslissingen te nemen. NelsonHall positioneerde G-P als leider in de categorieën ‘Overall’, ‘Innovation in Technology & Tools’ en ‘Innovation in Services’ in zijn marktevaluatie voor 2023. Het wees daarbij op de robuuste wereldwijde infrastructuur van G-P, zijn klantgerichte aanpak, zijn netwerk van strategische partners en zijn leiderschap binnen de markt. Met deze erkenning kan G-P vol trots zeggen dat het als ‘Leader’ is aangemerkt door alle analistenbureaus die sinds 2020 verslag doen van de Employer of Record (EOR)-sector.

Over G-P
G-P is pionier en erkend leider in de wereldwijde arbeidsorganisatie-sector. Het bedrijf levert sinds 2012 oplossingen die groeiende bedrijven helpen met het waarborgen van compliance rond de werving en het beheer van een wereldwijd personeelsbestand. Het Global Growth-platform van G-P wordt ondersteund door de G-P Meridian Suite. Dit is een verzameling van SaaS-oplossingen voor werkgevers die op wereldwijde schaal actief zijn. G-P helpt duizenden klanten om in een kort tijdsbestek internationale teams samen te stellen en beheren op een manier die aansluit op de lokale eisen van ruim 180 landen, zodat zij zich niet hoeven te buigen over lokale juridische, fiscale en HR-vraagstukken.
G-P: Global Made Possible™
Ga voor meer informatie naar g-p.com, volg G-P via Twitter, LinkedIn en Facebook en raadpleeg zijn blog.

Dit bericht is geplaatst op ons open Business channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


Lees de Frankwatching-artikelen over Alle artikelen of Data analytics.

0
0
0
0