Productnieuws

Google lanceert nieuw Google voor MKB platform voor ondernemers

Google

Google lanceert vandaag Google voor MKB, een nieuwe platform speciaal voor kleine bedrijven in heel Nederland om hen te helpen online succesvol te zijn. Google voor MKB bevat gratis tools zoals Boost je bedrijfsprofiel, die op maat gemaakte aanbevelingen bieden voor elk bedrijf, of ze nu voor het eerst online gaan of hun bestaande aanwezigheid op het web willen versterken en meer klanten willen bereiken via Google Maps en Zoeken.

Een jaar geleden heeft Google de belofte gedaan om voor eind 2021 een half miljoen Nederlandse bedrijven en individuen te helpen met trainingen, producten en diensten. Om ondernemers te helpen, heeft Google de afgelopen periode al vele nieuwe productfuncties geïntroduceerd, waarvan Google voor MKB het nieuwste aanbod is. Google wil hiermee ondernemers stimuleren in hun economisch potentieel en helpen om in het huidige ondernemersklimaat succesvol te zijn.

Bedrijven moeten meer dan ooit vindbaar zijn, en op meer locaties dan alleen de winkelstraat. De nieuwe online tool Boost je bedrijfsprofiel biedt ondernemers aanbevelingen op maat aan voor het verbeteren van hun aanwezigheid op Google Zoeken en Google Maps. Het enige wat ondernemers hoeven te doen is de naam van hun bedrijf invoeren en de aanbevelingen raadplegen. Dit proces neemt nog geen vijf minuten in beslag, maar ondernemers kunnen er een enorme impact mee creëren.

Ondernemers kunnen vandaag al aan de slag met Google voor mkb en Boost uw bedrijfsprofiel.

Google voor mkb website: https://bit.ly/3924kZn
Boost je bedrijfsprofiel: https://bit.ly/3zZSj2x

Dit bericht is geplaatst op ons open community channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


Lees de Frankwatching-artikelen over Alle artikelen of Digital business.

0
0
0
0