Bedrijven & Organisaties

GRRR verwelkomt Michiel Reith als nieuwe Director of Operations

GRRR

Meet the manager: “Zinnig werk en zinnige relaties cultiveren is mijn drijfveer”

Na Mariniers, Dept en oy. is het nu de beurt aan GRRR om kennis te maken met de expertises van Michiel Reith. Als nieuwe Director of Operations gaat Michiel GRRR helpen met het verder brengen van Zinnige Zaken.

Zinnig opschalen

Juist in deze tijd is er veel te doen op het gebied van zinnige zaken: NGO’s, purpose gedreven ondernemen en de (semi-) overheid. Dat betekent extra vraag naar de diensten van GRRR als Creatief Digitaal Bureau voor Zinnige Zaken. “Om aan deze stijgende vraag te voldoen hebben wij Michiel in huis gehaald. Hij is de juiste persoon om GRRR in deze groeifase verder te helpen.” aldus Rolf Coppens, Creatief Directeur bij GRRR. Begin 2020 behaalde het bureau een B Corp certificering waarmee hun ambitie om impact te maken onafhankelijk wordt gecontroleerd en gestimuleerd.

Materialisme, consumeren en poen maken plaats voor meer diepgang

Michiel Reith: “De keuze voor GRRR past binnen mijn persoonlijke evolutie van de afgelopen 10 jaar. Waarbij materialisme, consumeren, status en poen steeds meer terrein aan het verliezen zijn ten opzichten van betekenis, diepgang, waarden toevoegen en coaching. Het is mijn ambitie om met GRRR duurzame waarden te leveren door het alignen van purpose en profit en daarmee een volwaardige digital business partner te worden voor SDG driven scale-ups en grown-ups.”

Naast zakelijke doelen is Michiel ook vanuit zijn achtergrond enorm gedreven om Zinnige Zaken verder te helpen. Het is zijn droom om vóór 2040 een miljoen weeskinderen in India een kans op een beter bestaan te geven door gezondheid, well-being en kwalitatief onderwijs schaalbaar te faciliteren.

“We willen niet alleen excelleren in het werk dat we doen, maar ook in hoe we dat doen. Samenwerken met GRRR moet voor partners echt een leuke ervaring zijn. Dat gaat al heel goed, maar daar hebben we nog veel meer ambitie. Te vaak is een klant teleurgesteld in de relatie met een bureau. Dat is zonde. Michiel brengt de juiste bagage mee om dit proces in goede banen te leiden”

— Rolf Coppens, Creatief Directeur bij GRRR

Dit bericht is geplaatst op ons open Business channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


Lees de Frankwatching-artikelen over Loopbaan.

0
0
0
0