Bedrijven & Organisaties

Harrie Kuipers nieuwe CCO Happy Horizon

Happy Horizon

Harrie Kuipers is vanaf deze week de nieuwe CCO van Happy Horizon. Harrie neemt het stokje over van Daniël Verhagen, die zijn functie als CCO neerlegt om de functie van hub manager voor de hub Utrecht op zich te nemen.

Kuipers richtte 20 jaar geleden fullservice bureau OSAGE op in Utrecht. OSAGE werkt onder andere voor Gemeente Amsterdam, Ministerie van Justitie en Veiligheid, Belastingdienst, SVB, DigiD, VWS en sloot zich in april jongstleden aan bij Happy Horizon.

“Harrie is een ervaren en toegewijde ondernemer met rijke ervaring in de commerciële sector. Hij heeft een warm karakter en een enorme winnaarsmentaliteit. Met OSAGE heeft hij een trackrecord opgebouwd van het winnen van tenders en pitches waar we trots op zijn. Wij zijn ervan overtuigd dat zijn leiderschap en visie een belangrijke bijdrage zullen leveren aan de internationale groei en het succes van Happy Horizon”, aldus Walter van de Wege, CEO bij Happy Horizon.

Daniel Verhagen was de afgelopen drie jaar commercieel verantwoordelijk binnen Happy Horizon. Met zijn nieuwe rol als hub manager voor de hub Utrecht gaat hij zich nu volledig richten op het neerzetten en uitbouwen van deze hub, waardoor er ruimte kwam op de CCO positie. Walter vervolgt: “Daniël heeft zich in de afgelopen jaren bewezen als een uitstekende leider en we zijn hem dankbaar voor zijn bijdrage aan het succes van Happy Horizon in zijn rol als CCO. Wij zijn er zeker van dat hij zijn rol als hub manager met evenveel succes zal vervullen en dat hij Utrecht zal uitbouwen tot een belangrijke hub van onze snel groeiende bureaugroep.”

“Ik zie het als een geweldige uitdaging om de rol van CCO op me te nemen”, zegt Kuipers. “Ik heb 20 jaar met hart en ziel aan OSAGE gebouwd, dat een perfecte plek heeft gevonden binnen Happy Horizon. Ik kan niet wachten om samen met Happy Horizon te bouwen aan een geweldige toekomst. Mijn focus zal liggen op business development, marketing & positionering en het creëren van next level creativiteit.”

Daniel Verhagen wenst Harrie veel succes in de nieuwe rol en voegt toe: “Ik ben ervan overtuigd dat Harrie de aangewezen persoon is om Happy Horizon naar een volgend level te brengen. Ik heb de rol als CCO altijd met enorm veel plezier vervuld, maar ga me nu focussen op het neerzetten en uitbouwen van de Happy Horizon hub in Utrecht. Afgelopen jaren heb ik de verschillende bedrijven in Utrecht al beter mogen leren kennen. Het zijn stuk voor stuk talentvolle teams die samen een hele mooie hub gaan vormen. We hebben zojuist een nieuw pand gevonden, waarin we vanaf de zomer van 2023 alle labels in Utrecht samen gaan brengen onder een dak. Ik heb enorm veel zin in deze job!”

Dit bericht is geplaatst op ons open Business channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


Lees de Frankwatching-artikelen over Alle artikelen of Digital business.

0
0
0
0