Campagnes & Cases

Healthy Culture selecteert Violet88 voor webdesign, development en marketing

Violet88

De nieuwe website van Healthy Culture staat vanaf vandaag online. Dit verfrissende concept in Nederland geeft iedereen de mogelijkheid om te gaan voor een gezondere levensstijl. Healthy Culture heeft digitaal bureau Violet88 geselecteerd voor de ondersteuning op gebied van webdevelopment, webdesign en marketing.

Op de website van Healthy Culture is het mogelijk je eigen fruitpakket samen te stellen. Dit kan eenmalig, maar het is ook mogelijk om een abonnement af te sluiten. Zo wil Healthy Culture zoveel mogelijk mensen stimuleren om een Healthy leefstijl te hebben, bewuster maken om gezonder te leven.

Violet88 heeft de de website en de webshop van Healthy Culture ontworpen, en daarnaast ook ontwikkeld. De website van Healthy Culture hanteert een speelse huisstijl, de website moet het verfrissende en gezonde gevoel uitstralen. Door gebruik te maken van een uniek lettertype en frisse tinten is dat bereikt. Het resultaat is een speelse maar strakke, overzichtelijke website met de uitstraling van Healthy Culture. Daarnaast gaat Violet88 de online marketingactiviteiten van Healthy Culture verzorgen.

Steven Volders, creative director van Violet88: “Wij zijn ontzettend blij dat Healthy Culture voor Violet88 heeft gekozen. Deze opdracht past perfect bij onze kennis en ervaring op gebied van webdesign en webdevelopment. We blikken terug op een geslaagde samenwerking en kijken uit naar nieuwe samenwerkingen in de toekomst”

Violet88 is digitaal partner voor organisaties die naar een hoger niveau willen, gespecialiseerd in maatwerk webdesign, webdevelopment en online marketing en is onder andere werkzaam voor OUTtv, Theater.nl, Utrecht University, Boules Bites Bar, Expohotels en het Official F1 Racing Centre.

Dit bericht is geplaatst op ons open Business channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


0
0
0
0