Bedrijven & Organisaties

Hoe Creators hun inkomsten kunnen maximaliseren zonder extra werk

Jellysmack

De creator economie is aan een sterke opmars bezig, met een huidige waarde van 20 miljard euro is het zelfs een van de snelst groeiende economieën van dit moment. Momenteel zijn er meer dan 50 miljoen creators actief in de online wereld, en met meer dan 4 miljard smartphonegebruikers die actief zijn op socialemediaplatforms lijkt het bereik en potentieel van de creatorindustrie grenzeloos.

De manier waarop we media gebruiken is de afgelopen jaren razendsnel veranderd, waarbij het gebruik van mobiele content het gebruik van traditionele tv- en onscreen-media snel inhaalt. Het creatieve ecosysteem van YouTube ondersteunde 142 000 banen in voltijdsequivalenten in de EU en droeg in totaal 2,38 miljard euro bij aan het bruto binnenlands product van de EU. Creators zijn het heden en de toekomst van de entertainmentindustrie, dus hebben ze behoefte aan een sterke ondersteuning om het beste uit hun inhoud te halen.

Jellysmack is de wereldleider op het vlak van creators die ’s werelds meest getalenteerde videomakers opspoort en ontwikkelt via technologie. Met behulp van een pakket van eigen AI-technologieën en data, stelt de unieke onderneming makers in staat om hun publiek te laten groeien, hun inkomsten te maximaliseren en meer omzetkansen te genereren. Door hun content voor authentieke fans te plaatsen, allemaal zonder extra werk.

Hun krachtige in-house technologie suite maakt gebruik van data, AI, en machine learning algoritmes om onovertroffen groei op video-centric social media platforms te genereren. Met behulp van AI-gedreven technologie creëert hun programma video’s die zijn ontworpen om te presteren op verschillende platforms zoals Facebook, Instagram, Snapchat, TikTok en YouTube. Het maximaliseert views en helpt creators slimmer te werken en hun kansen op succes te vergroten.

Als enige bedrijf met de unieke mogelijkheid om sociaal videopubliek op schaal te laten groeien, helpen ze creators hun videocontent te distribueren en hun publiek op meerdere platforms op te bouwen, onder meer met behulp van hun gerenommeerde Creator Program. Gelanceerd in 2018, zorgt het Jellysmack Creator Program voor uitzonderlijke prestaties voor video-makers, vaak met een opbrengst van 25 miljoen tot meer dan 300 miljoen aan extra views per maand voor elke creator. Door hen te voorzien van een omgeving waar zij en gelijkgestemde creators het maximale uit hun platformen en content kunnen halen.

In Nederland stelt Jellysmack makers als Kwebbelkop, Browney en Rinske Douna in staat hun content winstgevend te maken terwijl ze tijd besparen, hun risico’s minimaliseren, en hen laten focussen op hun creativiteit en grotere ambities. Jellysmack’s technologie helpt om een slimmere generatie van videomakers op te bouwen, terwijl het ook het landschap van de creatorindustrie vormgeeft.

Dit bericht is geplaatst op ons open Business channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


Lees de Frankwatching-artikelen over Alle artikelen of Digital business.

0
0
0
0