Campagne

HP komt met printbare kerstkaarten: op afstand maar toch samen

HP

De kerstkaart maakt dit jaar een comeback, mede doordat we in verband met de coronacrisis niet fysiek onze kerstwensen kunnen uiten. Nederlanders lijken dan ook massaal meer kerstkaarten te versturen dit jaar. HP ontwikkelde speciaal voor deze tijd kerstkaarten met de boodschap ‘Wish you were here!’ om bij buurtbewoners in de bus te doen, nu het niet mogelijk is om kerst met meer dan 3 personen te vieren.

De kaarten, ontwikkeld door illustrator Emanuel Wiemans, laten op een herkenbare manier zien hoe Nederland dit jaar de feestdagen doorbrengt. Daarnaast tonen de kaarten de steeds crucialere rol van technologie in het nabootsen van het gevoel van samenzijn.

Print, creëer en ontdek – gewoon bij je thuis

HP maakt deze kaarten gratis verkrijgbaar op de HP Print Play Learn website, om zo iedereen de mogelijkheid te geven om kaarten te printen en bij hun buren in de bus te stoppen. Naast kerstkaarten kun je op deze website ook terecht voor posters, kleurplaten, knutselprojecten en kalenders die geprint kunnen worden. Beleef een hele reeks vermakelijke avonturen die je kunt printen voor kinderen van alle leeftijden.

Altijd printen, ook tijdens de huidige periode

Nu we minder gemakkelijk naar de winkels kunnen biedt de oplossing van HP voor printen perspectief. Met HP Instant Ink zit je nooit meer zonder inkt, aangezien de printers een sein geven wanneer het tijd is voor HP om nieuwe print op te sturen, rechtstreeks bezorgd op je adres. Hierdoor ben je altijd in staat om jouw favoriete kerstkaart af te drukken, of portret van een geliefde in de boom te hangen.

Dit bericht is geplaatst op ons open community channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


Lees de Frankwatching-artikelen over Content of Digital business.

0
0
0
0