Bedrijven & Organisaties

Huur nu met een druk op de knop een auto in de Uber app

Uber

Vanaf vandaag kunnen Nederlandse reizigers via de Uber app een auto huren. Deze nieuwe dienst van Uber is de meest recente innovatie van het bedrijf in het zijn van een one-stop-shop voor het maken van reisplannen. Voor deze dienst werkt Uber samen met betrouwbare en bekende autoverhuurbedrijven, zoals Hertz en Avis.

De dienst wordt mede mogelijk gemaakt door CarTrawler – ‘s werelds meest toonaangevende technologieleverancier voor de verhuursector. Met CarTrawler worden de beste autohuuropties aanbevolen op basis van de locatie en bestemming van een gebruiker. Daarnaast kunnen gebruikers huuropties binnen de dienst vergelijken op basis van prijs, grootte van de auto en beoordelingen van andere gebruikers.

Om het proces van het huren van een auto nog soepeler te maken geeft de Uber app gebruikers voorafgaand aan de huurperiode een melding met de optie om een Uber rit aan te vragen die hen vervolgens naar de bestemming van de huurauto brengt. Om de lancering te vieren biedt Uber iedereen daarnaast, bij elk van de eerste drie huurauto reserveringen die ze via de app boeken, € 10 Uber tegoed aan om de huurauto met een nog voordeligere rit op te halen.

De introductie van Uber Rent betekent dat mensen in Nederland de Uber app nu van deur tot deur kunnen gebruiken voor al hun reisbehoeften. Perfect voor een weekend weg, zakenreizen tussen steden of gewoon voor de dagelijkse boodschappen.

Maurits Schönfeld, General Manager Noord Europa, Uber Mobility: “Met de Uber app kunnen Nederlanders al een aantal jaar ritten en maaltijden bestellen. Nu komt daar ook het huren van auto’s bij met Uber Rent. We zijn ontzettend blij met de introductie van deze optie, waarmee we het voor Nederlanders nog makkelijker maken van A naar B te reizen.”

Uber Rent is vanaf vandaag beschikbaar voor alle Nederlandse gebruikers. Volg deze stappen om in de app eenvoudig een huurauto te reserveren:

– Zorg dat je Uber app up-to-date is om toegang te krijgen tot de Uber Rent functie.
– Kies de gewenste locatie, ophaaltijd en inlevertijd voor je huurauto.
– Kies de beste huuroptie uit het grote aanbod in de Uber app, dankzij onze samenwerking met CarTrawler.
– Kies eenvoudig voor de huurauto die het beste bij je past, en je kunt vertrekken!

Dit bericht is geplaatst op ons open Business channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


Lees de Frankwatching-artikelen over Alle artikelen of Innovatie.

0
0
0
0