Bedrijfsnieuws

Influencer agency Content Icons lanceert rebranding

Content Icons

Influencer agency Content Icons lanceert vandaag een volledig nieuwe huisstijl, logo en website. De nieuwe uitstraling past bij de groei die de agency het afgelopen jaar heeft doorgemaakt: een verdriedubbeling van het team en een herpositionering waarin, naast influencer en talentmanagement, ook merken welkom zijn voor influencer marketing ondersteuning.

Het bureau vertegenwoordigd o.a. Bram Krikke, Rianne Meijer, Romee Strijd en Jutta Leerdam, maar biedt ook 360º influencer marketingondersteuning aan merken als Gorillas en Adidas cases.

“Wij zijn blij om onze nieuwe visuele identiteit eindelijk te kunnen delen. Het past bij onze agency waar we talent en merk samenbrengen, en vice versa. Ons team begrijpt als geen ander wat er op platformen als TikTok, YouTube en Instagram speelt. Vanuit dit oogpunt ligt onze focus op authentieke, relevante en spraakmakende content creëren met talent, voor merken”, aldus Sara Rottenberg, oprichter en CEO van Content Icons.

Gatekeeper
Content Icons fungeert als “gatekeeper” voor talent en influencers. De makers die ze vertegenwoordigen zijn belangrijke spelers op het gebied van verschillende domeinen zoals fashion, gaming, lifestyle en entertainment. Binnen die domeinen bereiken ze dagelijks miljoenen mensen via social media. De agency is o.a. verantwoordelijk voor de influencer-campagnes van on demand bezorger Gorillas en lanceerde afgelopen jaar samen met Zalando een wereldwijde campagne met Rianne Meijer.

Nieuw soort personalities en celebrities
Afgelopen decennia is er wereldwijd een nieuw soort social media-driven personalities en celebrities opgestaan waar Content Icons in 2019 op inhaakte. Sara: “Wij werken met jonge makers die niet meer het traditionele pad hoeven te bewandelen om hun creativiteit met de wereld te delen. De wereld is in een handomdraai gewend geraakt aan de mogelijkheid om je dagelijkse dosis entertainment zelf te cureren, wat ervoor heeft gezorgd dat jonge makers een internationaal miljoenenpubliek vergaren. En net als bij artiesten en acteurs vraagt dat om begeleiding en ondersteuning.”


Over Content Icons
Content Icons is in 2019 opgericht door Sara Rottenberg, ontstaan vanuit vriendschap met jeugdvriendin Rianne Meijer die zich als eerste talent aansloot. De rolverdeling was meteen duidelijk: het volledig kunnen focussen op content creatie door Rianne en het ontzorgen van alles op zakelijk vlak door Sara. Deze samenwerking is de basis voor Content Icons: jonge makers ondersteuning bieden in de breedste zin van het woord.

Dit bericht is geplaatst op ons open community channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


Lees de Frankwatching-artikelen over Alle artikelen of Online marketing.

0
0
0
0