Producten & Diensten

Influencer agency Social Friendz lanceert nieuw tijdschrift over Instagram

Social Friendz

Social Friendz, een full-service influencer marketing agency, komt met een nieuw magazine rondom het thema Instagram. De eerste editie heet ‘De perfecte Instagram-foto’ en biedt een kijkje in de wereld van social media en influencers. ,,Steeds meer mensen zijn actief op Instagram, maar kunnen hier nog niet helemaal hun weg vinden. Met dit blad geven wij alle handvatten om je Instagram-account naar een hoger niveau te tillen”, vertelt Jolijt Houweling, founder van Social Friendz.

In de eerste editie gaat Social Friendz in op veel gestelde vragen over Instagram. ,,Wij krijgen vanuit startende influencers veel vragen over hoe zij kunnen groeien op het platform. Hoe zorg je bijvoorbeeld voor meer likes en reacties?” Volgens Houweling sluit het magazine aan op alles wat men bezighoudt op social media. ,,Het Social Friendz magazine is bedoeld voor iedereen die extra hulp en inspiratie kan gebruiken bij zijn of haar eigen Instagram-account. Het blad staat vol praktische tips, inspirerende verhalen en opkomende trends”.

Het Social Friendz magazine biedt ook een kijkje in de wereld van influencers. Zo vertellen diverse influencers het verhaal achter het succes van hun eigen Instagram-accounts. ,,Influencers waarmee wij veel samenwerken delen hoe het is om een populair account op social media te runnen. Ook geven zij exclusieve tips weg voor als je zelf influencer wil worden”, vertelt Houweling. Het magazine is verkrijgbaar in de Social Friendz Shop.

Dit bericht is geplaatst op ons open Business channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


Lees de Frankwatching-artikelen over Social media.

0
0
0
0