Bedrijven & Organisaties

Interne communicatiebureau Funk-e sluit zich aan bij Richli Media Group

Funk-e Internal Communications

Richli Media Group zet, met de overname van Funk-e, een belangrijke eerste stap om een groep van adviesbureaus te bouwen die organisaties helpt bij hun transformatieproces.

Funk-e heeft jarenlange ervaring in het verbeteren van communicatie binnen organisaties. Het Rotterdamse bureau biedt hulp bij interne verandertrajecten en het creëren van creatieve content waaronder animaties, infographics en e-learnings aan klanten zoals Coca-Cola, Airbus, Bayer en diverse overheidsinstellingen.

“Organisaties hebben te maken met veel veranderingen. Of het nu gaat om digitalisering, duurzaamheid, diversiteit of de betrokkenheid van de medewerkers, bij al deze vraagstukken speelt interne communicatie een belangrijke strategische rol. Met de acquisitie van Funk-e, als gezond
bedrijf met een goede reputatie, hebben we een uitstekende basis om verder te bouwen aan onze groep. We kijken daarbij naar bedrijven op het gebied van strategie, communicatie, creatie en technologie. Door hun kennis en kunde te bundelen, kunnen we organisaties nog beter van dienst zijn bij hun verandertrajecten ”, aldus Richard van Barneveld, oprichter en CEO van de Richli Media Group.
“Ik ben zeer tevreden met de afronding van de overname door Richli Media Group. Ik was al enige tijd op zoek en in de eerste gesprekken was ik meteen enthousiast over de plannen van Richard en Titus.

De aansluiting bij Richli Media Group biedt Funk-e de kans om uit te groeien tot een grote speler op het gebied van Interne communicatie en biedt daarnaast een inspirerende en professionele omgeving voor het Funk-e team”, aldus Alexander Broekman oprichter van Funk-e.

Funk-e zal onder haar eigen naam blijven opereren. Zo zal het huidige management team bestaande uit Janna De Cort en Manon Dahmen, onder leiding van General manager Onno Rompa Funk-e naar de
volgende stap brengen. De transitie van Funk-e binnen de groep wordt vanuit Richli Media Group begeleid door Titus Eikelboom, strateeg en voormalig eigenaar van het mediabureau Stroom.

Dit bericht is geplaatst op ons open Business channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


Lees de Frankwatching-artikelen over Alle artikelen of Digital business.

0
0
0
0