Bedrijven & Organisaties

Jellow neemt twee Belgische freelanceplatformen over

Jellow

Het on demand freelance platform Jellow heeft de twee Belgische platformen Ikzoekeenfreelancer.com en Ikbeneenfreelancer.com overgenomen. Met deze overname versterkt Jellow zijn positie in de Belgische markt. Jellow is 100% eigenaar van de platformen.

Lars Evers, co-founder Jellow: “De gesprekken met Ikzoekeenfreelancer.com en Ikbeneenfreelancer.com zijn een jaar geleden gestart, en ronden we nu af in een periode waarin projectmatig werken en de behoefte aan freelancers in een stroomversnelling is gebracht. Beide platformen hebben een groot netwerk met freelancers en opdrachtgevers in België, die nog niet aangesloten zijn bij Jellow. Door de overname van de platformen is Jellow in België nog beter in staat om opdrachtgevers en freelancers direct met elkaar te verbinden.”

Ankie Duis, voormalig eigenaar Ikzoekeenfreelancer.com en Ikbeneenfreelancer.com: “Onze freelance platformen zijn in eerste instantie een uit de hand gelopen hobby, wat heeft geresulteerd in een prachtig mooi netwerk van freelancers en opdrachtgevers. Wij zien dat Jellow ook de Belgische markt in een snel tempo aan het veroveren is, wat zou inhouden dat we moeten concurreren. We hebben daarom besloten om te verkopen, zodat er één solide freelance platform kan ontstaan. Door deze overname hebben freelancers nog meer kans op goede opdrachten en kunnen opdrachtgevers direct in contact komen met de juiste freelancers.”

Jellow
Jellow is het meest gebruiksvriendelijke on demand freelance platform van Nederland en België, met een freelance pool van ruim 42.000 specialisten in de vakgebieden marketing, sales, communicatie, design, development, HR, finance en management. Bij Jellow kunnen opdrachtgevers direct contact maken met de beste en beschikbare freelancers die zij nodig hebben. Dit bespaart tijd en hoge intermediaire kosten, met behoud van kwaliteit en service. Jellow werkt o.a. voor T-Mobile, Booking.com, Rijksuniversiteit Groningen, Homerr en Nationale Nederlanden. Zowel in België als in Nederland heeft mediagroep Mediahuis een participatie in Jellow.

Dit bericht is geplaatst op ons open Business channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


Lees de Frankwatching-artikelen over Alle artikelen of HR.

0
0
0
0