Bedrijven & Organisaties

Jellow verwelkomt 50.000ste freelancer

Jellow

Vandaag viert Jellow dat de 50.000ste freelancer met een compleet profiel zich op het on demand platform heeft geregistreerd. Een mijlpaal in de arbeidsgeschiedenis. In één jaar tijd is het platform ruim 20% gegroeid en hebben totaal 8.342 nieuwe freelancers zich aangemeld. Jellow behoort hierdoor tot de grootste en snelst groeiende freelance community van de Benelux. De meeste freelancers in het Jellow-netwerk bevinden zich in schaarse vakgebieden, zoals web en app development, marketing & communicatie, HRM en management & organisatie.

De vraag naar freelance specialisten neemt nog steeds toe. Dit komt mede door de schaarste op de arbeidsmarkt en doordat bedrijven nu vaker projectmatig werken. Het inhuren van specialisten is hierdoor in een stroomversnelling gekomen.

Lars Evers, co-founder Jellow: “We zijn super trots dat we de 50.000ste freelancer mogen verwelkomen en dat we het afgelopen jaar zo’n snelle groei hebben weten te realiseren. Het gaat om freelancers die een compleet profiel hebben geregistreerd, dus inclusief uurtarief, beschikbaarheid, CV en naw-gegevens. Freelance-profielen die niet geheel compleet zijn tonen we niet op het platform en worden ook niet meegerekend. Wij gaan voor kwaliteit. Naast het aantal freelancers, is ook het aantal opdrachtgevers de afgelopen maanden bijzonder snel gestegen. We hebben mooie klanten mogen toevoegen, zoals o.a. Deloitte, Ace (agencies), CitizenM, Amplifon en Albelli, die via ons gebruiksvriendelijke on demand platform in contact zijn met de beste freelance specialisten. Op naar de 100.000!”

Jellow
Jellow is het meest gebruiksvriendelijke on demand freelance platform van Nederland, België en Ierland, met een freelance pool van inmiddels meer dan 50.000 specialisten in de vakgebieden marketing, sales, communicatie, design, development, IT, HR, finance en management. Bij Jellow kunnen opdrachtgevers direct contact maken met de beste en beschikbare freelancers die zij nodig hebben. Dit bespaart tijd en hoge intermediaire kosten, met behoud van kwaliteit en service. Jellow werkt o.a. voor T-Mobile, EDC, Rijksuniversiteit Groningen, Mediahuis en Nationale Nederlanden.

Meer informatie: www.jellow.nl

Dit bericht is geplaatst op ons open Business channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


Lees de Frankwatching-artikelen over Alle artikelen of Loopbaan.

0
0
0
0