Campagnes & Cases

Koopjedeal.nl strikt Frans Duijts voor najaarscampagne

Towel

Online retailer Koopjedeal.nl heeft Frans Duijts gestrikt voor de nieuwe najaarscampagne, bestaand uit vier TVC’s, zes online tell video’s en diverse tag-ons. In de verschillende uitingen vertelt Frans op een humoristische manier welke koopjes hij via Koopjedeal.nl heeft weten te bemachtigen. Naast de volkszanger hebben ook zijn vrouw en dochter een rol in de verschillende spots. De middelen van de najaarscampagne zijn dynamisch ontwikkeld door Towel en zijn vanaf november op diverse radio-, TV- en online-kanalen te zien.

Niels Verwij, CEO Koopjedeal.nl: “Met Black Friday en de feestdagen in aantocht, willen we onze doelgroep laten weten dat wij de allerleukste producten aanbieden tegen de allerlaagste prijzen. Towel heeft voor ons een creatieve campagne bedacht met daarin Frans Duijts als onze vaste klant, waarmee we zeker tot januari overal zichtbaar zijn.”

Geert Doek, Executive Producer en Managing Director Towel: “De campagne is vanuit creatie volledig dynamisch ingestoken. Doordat we met modulaire scenes werken kunnen we heel snel diverse varianten maken op basis van doelgroepen en productcategorieën. Het aanbod van Koopjedeal.nl is enorm gevarieerd en de aanbiedingen wisselen continu; op deze manier kunnen we dus heel efficiënt actuele content aanbieden aan heel Nederland. Uiteraard zijn alle humoristische video’s opgenomen met Frans.”

Klik hier voor de online campagnes op Facebook.

Koopjedeal.nl is onderdeel van de Jamani Group, waar onder andere Dekbed-discounter.nl, De-Arend.nl en Woonq.nl onderdeel van zijn.

Meer informatie: www.koopjedeal.nl en www.towel.media

Dit bericht is geplaatst op ons open Business channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


Lees de Frankwatching-artikelen over Campagnes.

0
0
0
0