Campagnes & Cases

KVK Startersdag na drie jaar weer terug in Jaarbeurs Utrecht

Kumpany en KVK

Afgelopen zaterdag stond de Jaarbeurs in Utrecht in het teken van één van KVK’s grootste evenementen van het jaar, de ‘KVK Startersdag’. Thema van de dag was ‘Klaar voor je start?’, waarmee KVK startende ondernemers volop informatie en inspiratie biedt. Merkactivatiebureau Kumpany heeft de volledige productie en merkactivatie van het event verzorgd.

KVK Startersdag
Startende ondernemers konden voorafgaand aan het event hun eigen programma samenstellen, gebaseerd op hun eigen behoefte. Daarnaast vertelden ondernemers over hun ervaringen, valkuilen en geluksmomenten. Bezoekers konden verschillende presentaties, specialistische sessies en workshops bijwonen; georganiseerd door onder andere de Belastingdienst. Er was een informatiemarkt en de nieuwe ondernemers konden vragen stellen aan experts op het partnerplein. Verder was er volop ruimte om te netwerken, zowel overdag als tijdens de afsluitende netwerkborrel. Naast het fysieke evenement, was een deel van het programma ook online te volgen; waarin de belangrijkste onderwerpen voor startende ondernemers aan bod kwamen. Presentatrice en dagvoorzitter Annemarie Brüning ging in gesprek met deze experts over de stappen die je moet zetten om een eigen bedrijf te starten.

Co-creatie Kumpany
De KVK Startersdag is een onderdeel van een reeks events die het gehele jaar aan starters in verschillende vormen wordt aangeboden. Kumpany heeft het concept en jaarprogramma in co-creatie met KVK ontwikkeld. Binnen dit programma ligt de focus op de belangrijkste onderwerpen waar vragen over zijn; marketing, belastingen, administratie, geldzaken en veilig ondernemen. Het merkactivatiebureau was onder andere verantwoordelijk voor het programma, het ontwerp en de inrichting van de beursvloer en de uitvoerende productie.

Klant: KVK
Verantwoordelijk bij klant: Claar van Ittersum, Theo Vrolijk, Danny Plugge, Chantal Gerritsen, Mariella Doek, Marieke van Rhee, Astrid Feitsma, Susana Rodriguez Chavarria, Henk Herkink
Account: Esme Nikolic, Jasper Admiraal
Strategy Director: Wouter van Rijn
Producer: Arjen Ott
Junior Producer: Frederika Bakker
Stage content: Ruth van der Vlugt
DesignSwirl Studio: Remko Modderkolk, Paul Bergman
Studio Paul Bergman: Paul Bergman
Mediabureau: N=5, Initiative
Reclamebureau: N=5
Eventregistratie: Invitado

Meer informatie: www.kvk.nl | www.kumpany.nl

Dit bericht is geplaatst op ons open Business channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


Lees de Frankwatching-artikelen over Alle artikelen of Contentmarketing.

0
0
0
0