Bedrijven & Organisaties

Leonie Kranenberg, nieuwe Director People & Culture bij Adwise

Lotte Holtkuile

Sinds mei 2020 is Leonie Kranenberg als director People & Culture toegetreden tot het directieteam van Adwise. Leonie heeft de afgelopen jaren gewerkt als Senior Digital consultant en Tribelead van de Performance marketing teams bij Adwise.

Het belang van de Adwise bedrijfscultuur
Een heldere cultuur is één van de belangrijkste fundamenten van een goed bedrijf. Naarmate je groter wordt is het van belang om dit goed te duiden, waardoor het gemeengoed wordt van iedereen die hier werkt. Tot voor kort hadden we het in de wandelgangen over een echte Adwise-er, maar wat typeert nou een echte Adwise-er? Dit hebben we samen met de mensen inmiddels vastgelegd in belangrijke waarden en een manifest. Waarden die onze cultuur vertegenwoordigen, waar medewerkers, klanten en partners zich mee kunnen en willen identificeren. Waarom mensen graag bij Adwise werken, zich echt onderdeel voelen van een groter geheel en daarmee elke dag willen bijdragen aan onze missie en BHAG “het creëren van 101 Digital Masters”.

Het creëren van 101 Digital Masters
De Big Hairy Audacious Goal (BHAG) van Adwise is ‘het creëren van 101 Digital Masters’. Een hoger doel dat verder gaat dan alleen een omzet gedreven doelstelling. Dagelijks willen we echter het verschil maken voor onze klanten en hen op een beslissende voorsprong zetten. Dat ze bestaansrecht hebben en groeien vanuit digital mastership. Steeds meer zelfstandig/onafhankelijk in staat zijn het verschil te creëren in hun markt, waardoor ze markten in beweging brengen.

Leonie: “Om dit waar te maken voor onze klanten moet je als medewerker altijd op de hoogte te zijn van de nieuwste toepassingen en mogelijkheden binnen het digitale speelveld. De mensen maken letterlijk het verschil bij Adwise. Het verschil in een positieve of negatieve klantervaring. In resultaten conform verwachting en resultaten die overtreffen. Denk aan innovaties en creatieve oplossingen die het verschil maken, award-winning, onderscheidend op Nederlands, Europees en wereldniveau. Daarbij is het van belang dat we de meest aantrekkelijke agency zijn voor digital talenten en professionals. Niet alleen voor het aantrekken van, maar juist ook behouden en doorontwikkelen. Dit zorgt voor een stevig fundament waarmee klanten een continu team (continuïteit) ervaren en medewerkers continu worden uitgedaagd en groeien als mens en professional. Circa 25% van de mensen werkt al langer dan 5 jaar bij ons en circa 10% zelfs al meer dan 10 jaar.”

Onze mensen zijn ons allerbelangrijkste kapitaal en dat verdiend de volle focus en aandacht. Vanuit People & Culture gaan we borgen dat ons onderscheidende DNA versterkt wordt en behouden blijft bij de groeistappen die we als organisatie de komende jaren willen gaan maken. Een cultuur waar je jezelf kunt zijn, die je stimuleert het beste uit jezelf, elkaar als team, klant en partners te halen, wat leidt tot groei, succes en veel plezier. Waar mensen vanuit hun eigen zingeving bijdragen aan onze missie en BHAG.

Leonie: “Ik heb enorm veel zin om dit “mooie avontuur” met alle Digital Brains verder voort te zetten.”

Dit bericht is geplaatst op ons open Business channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


Lees de Frankwatching-artikelen over Loopbaan.

0
0
0
0