Bedrijfsnieuws

Marketing- en mediabureau Mediaxplain* bouwt verder aan onafhankelijkheid

Mediaxplain*

Sinds januari 2020 verzorgd marketing- en mediabureau Mediaxplain* de gehele backoffice rondom media buying zelf. In dit kader heeft het bureau Reinier Breij (46) aangetrokken als nieuwe Trading Manager. Hij is in deze rol verantwoordelijk voor onderhandelingen met uitgevers van verschillende mediumtypes. Daarnaast houdt Breij zich bezig met onder andere forecasting en pitches. De komst van Breij is een logische stap binnen de wens van Mediaxplain* om haar onafhankelijkheid verder uit te bouwen.

Afspraken met exploitanten, media buying en optimalisatie worden sinds 2020 door Mediaxplain* zelf gedaan. Voorheen werden deze werkzaamheden voor Mediaxplain* uitgevoerd door Dentsu Aegis; tevens de voormalige werkgever van Reinier waar hij 12,5 jaar werkzaam was als Trading Manager Digital.

Reinier Breij over zijn overstap: “Mijn focus lag voorheen op online en print. Bij Mediaxplain* ben ik verantwoordelijk voor de gehele media buying. Een uitdaging die ik met beide handen aangrijp. Het grote verschil is dat er hier geen sprake is van een global bureau, maar dat alle beslissingen worden gemaakt vanuit het kantoor in Amsterdam. Korte lijnen, waar media echt voorop staat.”

Dit bericht is geplaatst op ons open community channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


Lees de Frankwatching-artikelen over Carrière of Digital marketing.

0
0
0
0