Bedrijven & Organisaties

Marktonderzoek tool Factsnapp groeit flink in coronatijd

Factsnapp.com

Een groei van bijna 200%. Dat realiseerde de marktonderzoek tool Factsnapp gedurende de coronatijd. De vraag naar goede, actuele informatie was de laatste maanden erg hoog bij marketeers. En de budgetten laag. Dat zorgde voor veel extra Factsnapp onderzoeken.

Veel vragen, weinig budget
“Juist in deze tijd willen bedrijven veel weten”, vertelt Steven Noordam van Factsnapp. “Hoe kan ik de consument het best benaderen? Welke communicatie is passend? Welke impact heeft Corona op mijn merk? Veel vragen, maar budget is er niet of nauwelijks. Factsnapp blijkt dan vaak de uitkomst. Omdat je met Factsnapp zelf aan de knoppen zit blijven de kosten laag, zonder dat je aan kwaliteit inboet”.

Tientallen nieuwe klanten
“Nu het bedrijfsleven weer op gang lijkt te komen zien we de groei doorzetten” vervolgt Steven Noordam. “We hebben tientallen nieuwe klanten mogen begroeten de laatste maanden en het mooie is dat ze bijna allemaal terugkeren. Met een omzetverdubbeling tot gevolg. We hopen dat natuurlijk door te trekken na de Corona periode. En laten we voor iedereen hopen dat dat snel is”.

Ontwikkelingen gaan snel
Mede door de groei betrekt Factsnapp, samen met zusterbedrijf PanelWizard Direct deze zomer een nieuw kantoor in Groningen. “Daarnaast zijn we continu bezig met het verder ontwikkelen van de tool. Ook krijgen we van veel klanten al de vraag of we ook in andere landen actief zijn. Dat is iets waar we nu serieus naar kijken. We komen snel met meer nieuws hierover” besluit Steven Noordam.

Factsnapp.com
Factsnapp.com is de eerste DIY tool waarbij gebruikers volledig zelfstandig onderzoek uitvoeren op een representatief consumentenpanel zonder tussenkomst van een bureau. Resultaten komen real time binnen en kunnen binnen 1 uur definitief zijn. Al vanaf €59,-. Factsnapp is een zusterbedrijf van Panelwizard Direct, beide onderdeel van Kien Onderzoek.

Dit bericht is geplaatst op ons open Business channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


Lees de Frankwatching-artikelen over Online marketing.

0
0
0
0