Bedrijfsnieuws

Merkle Nederland nu officieel van start

Merkle Nederland

Vanaf 10 oktober 2019: Merkle ‘moves marketing forward’! Merkle staat voor people-based marketing. Data en techniek spelen natuurlijk een grote rol in moderne marketing, maar het gaat om de mensen achter de data. Merkle helpt bedrijven en instellingen om die échte mensen centraal te zetten.

Bedrijven en instellingen die begrijpen dat hun product of dienst niet het middelpunt van het leven van hun klanten is, weten dat producten en diensten die gebruikt of gekocht worden gewoon vindbaar, beschikbaar en simpel in gebruik moeten zijn.

Merken en bedrijven zijn op zoek naar relevantie en transparantie. Merkle werkt in Mission Trust-teams direct samen met de klant en vormt zo een geweldige mix van alle kennis en kunde die beschikbaar is. Elke klant heeft zijn eigen specifieke vraag. Het maken van een statische banner kan net zo belangrijk voelen als het ontwikkelen van een digitale transformatie strategie. Merkle wil klanten helpen er te zijn voor hún klanten: met de juiste boodschap, op het juiste moment, bij de juiste persoon.

Merkle brengt een diversiteit aan experts en meningen bijeen, om vanuit strategie eenvoudige oplossingen te bedenken voor complexe problemen. Oplossingen die werken, vooruitstrevend zijn en waarde creëren, geclusterd in een aantal solution hubs:

Strategy & Transformation: Het begrijpen van de behoeften van de klanten en die matchen met hun zakelijke vraagstukken. Strategie is een geïntegreerd onderdeel van alles dat Merkle doet. Merkle heeft de mensen, de processen en de ervaring in huis om geweldige strategieën te leveren, op elk niveau.

Digital Media & Analytics: Het uitzoeken waar doelgroepen zijn en hoe en wanneer deze het beste kunnen worden geïnformeerd.

Websites & Apps: Het bouwen van de websites en apps waar merken kunnen zijn wie ze werkelijk zijn.

CRM & Loyalty: Het in de loop van de tijd opbouwen van geweldige klantrelaties door de beste technologie te combineren met creativiteit. Het echt relevant maken van marketing.

Brand & Campaigns: Het sterker maken van merken met geweldige content en campagnes. Het creëren en produceren van eersteklas creatieve content, op schaal voor ieder merk.

Data, Insights & Technology: Het integreren van gegevens, inzichten en technologie, zodat er kan worden geleerd en alle volgende inspanningen beter worden en passender bij de ontvanger van de marketing-activiteiten.

Nederland is het eerste land in Europa waar Merkle geheel onder de naam Merkle opereert. De weg er naartoe was mooi en de medewerkers zijn trots op het nieuwe merk. Juist omdat er goed de tijd is genomen met de mensen van de bureaus die Merkle eind 2017 acquireerde een evenwichtig en zeer mensgericht bedrijf neer te zetten. Van de labels Oogst, Your Social, Oxyma, aFrogleap en OFS zelf wordt officieel afscheid genomen. Van hun positieve vibe en alles waar ze voor stonden niet…

Jos van Loo, CEO Merkle Nederland: “We gaan nu eensgezind en definitief verder als 1 team, met de missie om bedrijven en instellingen te helpen om échte mensen centraal te zetten in alles wat ze doen. Wij helpen onze klanten, de merken waar ze voor staan en de ontwikkeling die ze als professional maken. Met hen zetten we de nieuwe standaard waarop merken communiceren met mensen: people-based marketing. Communicatie die blijft zitten in je hoofd, die je raakt in je hart en die tintelt op je huid. Vertrouwde gezichten die vanaf vandaag verder gaan onder 1 merk : Merkle Nederland.”

Dit bericht is geplaatst op ons open community channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


Lees de Frankwatching-artikelen over Digital marketing.

0
0
0
0