Campagne

Minggo lanceert de allereerste prebuilt apps voor recruitment

Nele Van Eynde

Minggo, het platform waarmee je zonder code recruitmentapps bouwt, kondigt de eerste marketplace met prebuilt apps voor recruitment aan. Een primeur voor de recruitmentsector, want met de prebuilt apps kunnen recruitmentbedrijven via templates veel sneller gepersonaliseerde apps opzetten voor hun klanten en kandidaten.

“We hebben lang gewerkt aan de uitbouw van onze marketplace en zijn enorm trots op het resultaat. We hebben een product neergezet dat internationaal uniek is in de recruitmentsector. We kijken ernaar uit om het op de markt te brengen in een tijd waarin de behoefte aan een gepersonaliseerde aanpak en digitale ervaring ongezien hoog is, vertelt Wouter Verpoest, Product Owner bij Minggo.

Het vooruitstrevende principe van de prebuilt apps is dat iedereen, van marketeer tot recruiter, in staat is om in een mum van tijd een gepersonaliseerde app op te zetten. Voortaan heb je geen developer meer nodig voor een bepaalde campagne of een grote vraag van een klant.

Hiermee wil Minggo inspelen op de groeiende nood aan een betere digitale ervaring en het snel en flexibel inzetten van gepersonaliseerde web apps. Verpoest: “Via Minggo bieden we vandaag al een antwoord op deze uitdagingen door via een drag & drop een app te bouwen. Maar we merkten dat voor sommige organisaties die drempel nog te hoog was. Daarom hebben we voor de meest voorkomende situaties prebuilt apps voorzien waarbij je enkel nog tekst en afbeeldingen moet toevoegen en in letterlijk een kwartier je app live staat.”

De prebuilt apps bestaan uit verschillende templates waarbij tekst, kleur en afbeeldingen aangepast kunnen worden. Met een eenmalige connectie met het ATS lopen alle gegevens automatisch van de app naar het recruitmentsysteem.

De marketplace bevat bij de lancering zes prebuilt apps voor de meest voorkomende recruitmentsituaties:
Sollicitatiepagina prebuilt app
Profielverrijking prebuilt app
Voorgestelde vacatures prebuilt app
Voorgestelde kandidaten prebuilt app
Kandidaat prebuilt app
Klant prebuilt app

In het tweede kwartaal van 2021 wordt de marketplace verder uitgebreid met een aantal nieuwe prebuilt apps. Minggo bestaat sinds 2020 en is een van oorsprong Belgische no-code recruitment app oplossing waarmee bedrijven hun recruitmenttechnologie combineren en de digitale ervaring voor klanten en kandidaten verhogen.

Dit bericht is geplaatst op ons open community channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


Lees de Frankwatching-artikelen over Campagnes of Digital business.

0
0
0
0