Bedrijven & Organisaties

MMD en AOC kiezen Vertigo 6 als PR-bureau voor Benelux

Vertigo 6

Philips Monitors en AOC, s’ werelds toonaangevende merken van monitoren en IT-accessiores, hebben Vertigo 6 gekozen als het nieuwe bureau voor de Benelux. MMD en AOC zijn onderdeel van TPV Technology Limited, de grootste LCD-fabrikant ter wereld. Met ingang van 1 oktober 2022 verzorgt Vertigo 6 de PR ter promotie van alle merken van MMD en AOC waaronder Philips Monitoren en AOC Monitoren.

Vertigo 6 is gekozen vanwege haar kennis en ervaring op het gebied van tech-PR. Xeni Bairaktari, Global Marketing Lead en Senior Brand Manager EU van Philips Monitors & IT Accessories / AOC (Interim), is verheugd over de samenwerking: “We hebben ontzettend krachtige merken en een breed portfolio op het gebied van monitoren en IT-accessoires. Vertigo 6 heeft een uitgebreide trackrecord op het gebied van B2C en B2B tech-PR en we vertrouwen er daarom op dat Vertigo 6 ons zal ondersteunen met creatieve én effectieve PR-campagnes.”

Mike Hendrixen, oprichter van en managing director bij Vertigo 6, kijkt uit naar de samenwerking: “MMD en AOC passen perfect bij onze ervaring en specialisatie. Met merken als Philips Monitoren en AOC brengen MMD en AOC kwaliteitsproducten op de markt die we graag ondersteunen met opvallende PR-campagnes.”

MMD is een volledige dochteronderneming van TPV en is in 2009 opgericht via een merklicentieovereenkomst met Philips. MMD brengt wereldwijd exclusief Philips LCD-schermen op de markt. Door de Philips’ merkbelofte te combineren met TPV’s productie-expertise op het gebied van schermen, is MMD door zijn snelle en gerichte benadering in staat innovatieve producten op de markt te brengen. MMD opereert internationaal, met het hoofdkantoor in Amsterdam. AOC, een andere dochteronderneming van TPV Technology Limited, is een van de snelstgroeiende merken op de monitorenmarkt. Dankzij hoge kwaliteit, eersteklas service, een aantrekkelijk design en milieuvriendelijke en innovatieve producten met moderne technologieën voor concurrerende prijzen vertrouwen steeds meer klanten en distributiepartners op AOC.

Voor meer informatie over MMD ga naar https://mmdmonitors.com/ of volg MMD op Instagram of LinkedIn. Voor meer informatie over AOC ga naar https://eu.aoc.com/en of volg AOC op Instagram of LinkedIn.

Dit bericht is geplaatst op ons open Business channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


Lees de Frankwatching-artikelen over Alle artikelen of Campagnes.

0
0
0
0