Loopbaan

MobieTrain Nederland stelt Joost Hofstee aan als nieuwe Senior Sales Executive

MobieTrain

Het mobile-first microlearning platform MobieTrain heeft Joost Hofstee aangetrokken om als Senior Sales Executive het klantenbestand in Nederland uit te breiden. In Nederland wordt al gewerkt met enkele grote overheidsorganisaties zoals Politie Nederland en de Gemeente Rotterdam, evenals met retailketens Timberland en Vans. De nieuwe aanstelling speelt een strategische rol in de groei van het van oorsprong Belgische bedrijf.

“MobieTrain is sterk groeiend en heeft een prachtige missie, waarbij het leren toegankelijk wil maken voor àlle type medewerkers, ook degenen die niet aan een bureau werken. De focus binnen mijn rol zal voornamelijk liggen op het genereren van nieuwe klanten en het opzetten van MobieTrain binnen de Nederlandse markt. Het doel is om snel meer naamsbekendheid te creëren om vervolgens het team uit te breiden en een Nederlands kantoor op te zetten.”

Joost werkt al zijn gehele carrière in de sales en startte zijn loopbaan in de beleggingswereld bij Binckbank en Beleggingsinstituut. Hierna bekleedde hij verschillende sales functies bij SaaS-bedrijven als BuzzCapture, Obi4Wan en Omnia Retail, en werkte hij samen met klanten zoals Heineken, KPN en Intergamma. De ervaring die hij reeds opdeed bij diverse scale-ups zal hij nu inzetten om verdere naamsbekendheid voor het bedrijf te genereren en de internationale expansie te versnellen.

MobieTrain haalde onlangs vier miljoen euro op in een kapitaalronde en ging partnerships aan met onder andere Goodhabitz en SAP Success Factors.

Dit bericht is geplaatst op ons open community channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


Lees de Frankwatching-artikelen over Alle artikelen of Digital business.

0
0
0
0