Bedrijfsnieuws

MobPro lanceert self service DOOH en Mobile inkoopplatform

MobPro

Sage+Archer is een media-inkoopplatform waarmee marketeers nu naast mobiel ook digital out of home advertenties kunnen inkopen.

Marketeers kunnen zelfstandig campagnes inboeken gericht op specifieke digital out-of-home locaties, apps en sites en in combinatie met elkaar. Tim Markestein: “Het inboeken van campagnes, waarbij je mobile en buitenreclame laat samenwerken op specifieke locaties, heb je nu zelf zo geregeld”.

Het geautomatiseerde media-inkoopplatform moet marketeers meer grip bieden op waar de campagne exact zichtbaar is. Markestein: “We willen het soms lastige en versnipperde lokale exploitanten landschap, mobile en out-of-home, extreem simpel en beschikbaar maken”.

Sage+Archer is gekoppeld aan alle uitgevers met Nederlands bereik die hun mobiele advertentieruimtes programmatic aanbieden. Recent zijn hier ook alle out-of-home exploitanten aan toegevoegd.

YoungCapital, Cadreon en Rapport van IPG mediabrands zijn eerste bureaus en adverteerders die het Sage+Archer platform inzetten om campagnes in o.a. Nederland, Duitsland, Frankrijk en Engeland op grote schaal zichtbaar te maken.

Dit bericht is geplaatst op ons open community channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


Lees de Frankwatching-artikelen over Advertising of Campagnes.

0
0
0
0