Bedrijfsnieuws

MobPro lanceert self service DOOH en Mobile inkoopplatform

MobPro

Sage+Archer is een media-inkoopplatform waarmee marketeers nu naast mobiel ook digital out of home advertenties kunnen inkopen.

Marketeers kunnen zelfstandig campagnes inboeken gericht op specifieke digital out-of-home locaties, apps en sites en in combinatie met elkaar. Tim Markestein: “Het inboeken van campagnes, waarbij je mobile en buitenreclame laat samenwerken op specifieke locaties, heb je nu zelf zo geregeld”.

Het geautomatiseerde media-inkoopplatform moet marketeers meer grip bieden op waar de campagne exact zichtbaar is. Markestein: “We willen het soms lastige en versnipperde lokale exploitanten landschap, mobile en out-of-home, extreem simpel en beschikbaar maken”.

Sage+Archer is gekoppeld aan alle uitgevers met Nederlands bereik die hun mobiele advertentieruimtes programmatic aanbieden. Recent zijn hier ook alle out-of-home exploitanten aan toegevoegd.

YoungCapital, Cadreon en Rapport van IPG mediabrands zijn eerste bureaus en adverteerders die het Sage+Archer platform inzetten om campagnes in o.a. Nederland, Duitsland, Frankrijk en Engeland op grote schaal zichtbaar te maken.

Lees de Frankwatching-artikelen over

Advertising Campagnes

Dit bericht is geplaatst op ons open community channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


0
0
0
0